FRI FRAKT ÖVER 499 :-
SNABB LEVERANS
FÖRLOSSNINGSGARANTI
PRISGARANTI
STORT SORTIMENT
JUST NU 15% PÅ ÅKPÅSAR
Maxi-Cosi Tinca Essential Red
Maxi-Cosi Tinca Essential RedMaxi-Cosi Tinca Essential RedMaxi-Cosi Tinca Essential RedMaxi-Cosi Tinca Essential Red
Maxi-Cosi

Maxi-Cosi Tinca Essential Red

Pris 1 995 SEK
PRISGARANTI
FRI FRAKT ÖVER 499:-
FÖRLOSSNINGSGARANTI
SNABB LEVERANS

Säkerhet är det viktigaste när det kommer till bilbarnstolar och det är ingenting som man ska ta lätt på - det innebär dock inte att man inte kan ha ett lätt babyskydd med hög säkerhet. Tinca från Maxi-Cosi har en vikt på endast 3,2 kg och är ett i-Size godkänt babyskydd som utformats för smidighet för förälder.

Tinca passar både i bilen som bältesmonterad, tillsammans med ISOFIX basen som säkerställer enkel och säker installation och även på barnvagnen med adapter på. Babyskyddet är enkel att flytta från bil till vagn tack vare den låga vikten, men ändå bekväm och säker för ert barn. Till Tinca kommer ett spädbarnsinlägg med nackstödsdyna och även en stor sufflett med UV-solskydd som kan fällas i olika nivåer.

Maxi-Cosi Tinca som uppfyller i-Size ger säkert bakåtvänt resande med extra skydd för barnets huvud och nacke. Spädbarnsinlägget ser till att barnets huvud ligger säkert och bekvämt tack vare den perfekta passformen. Dessutom har Tinca Side Impact Protection för ytterligare skydd. Det innebär att Tinca har ett förbättrat stötabsorberande material, som absorberar ännu mer kraft från en stöt om en olycka skulle inträffa.

Maxi-Cosi Tinca passar i de flesta bilar, du behöver inte oroa dig om du använder olika bilar eftersom barnet alltid sitter säkert och bekvämt i denna i-Size-bilbarnstol tillsammans med ISOFIX bilbasen. Det här bekväma babyskyddet kan installeras antingen med säkerhetsbälte eller ISOFIX-fästen.

Vid ISOFIX-installation behöver du köpa till rätt basfäste. Anslut basen till bilens ISOFIX-fästen och låt den sitta installerad i bilen, när du behöver komma in i eller ut ur bilen fästs babyskyddet Tinca på basen med en enkel klickfunktion. Visuella indikatorer visar när din Maxi-Cosi-bilbarnstol är korrekt fäst och du är klar att åka. Tinca kan installeras med Family Fix 2 och FamilyFix3

Vid bältesmontering använder du ingen bilbas och bältar fast babyskyddet på sätet.

I bild ser ni Tinca i röd färg. 

TEKNISK INFORMATION

Märke Maxi-Cosi
Färg Röd