FRI FRAKT
SNABB LEVERANS
FÖRLOSSNINGSGARANTI
PRISGARANTI
STORT SORTIMENT
Sista chansen! FRI FRAKT BARA IDAG
NUK First Choice+ Anti-Kolik nappflaska 300 ml
NUK First Choice+ Anti-Kolik nappflaska 300 mlNUK First Choice+ Anti-Kolik nappflaska 300 mlNUK First Choice+ Anti-Kolik nappflaska 300 mlNUK First Choice+ Anti-Kolik nappflaska 300 ml
NUK

NUK First Choice+ Anti-Kolik nappflaska 300 ml

Pris 149 SEK
PRISGARANTI
FRI FRAKT ÖVER 499:-
FÖRLOSSNINGSGARANTI
SNABB LEVERANS
Att svälja luft vid matning är en vanlig orsak till kolikliknande symtom och NUK Anti-Colic Professional har därför utvecklats för att förhindra att spädbarn sväljer luft när de äter.

- Anatomiskt utformad dinapp som liknar mammas bröstvårta och anpassar sig mjukt efter barnets gom.  
- Lätt att fylla och rengöra – extra bred flaskhals 
- Stabil och lätt att hålla i tack vare flaskans form 
- Praktisk temperaturindikator som ändrar färg från blått (kallt) till vitt (för varmt)

First Choice+ Anti-Colic Bottle har NUK Professional Ventilation System, en innovativ kombination av luftventil och luftkanal vilket hjälper till att förebygga att barnet sväljer luft när de dricker ur flaskan. Luftventilen ser till att det inte blir vakuum i flaskan. Om det blir vakuum i flaskan drar dinappen ihop sig och barnet måste släppa taget för att kunna fortsätta äta. Detta är en av huvudorsakerna till att barnet sväljer luft. Den integrerade luftkanalen leder luften från ventilen direkt till botten av flaskan - utan att luftbubblor kommer i kontakt med innehållet. Detta förhindrar att mjölken samlar luft, och mindre luft i maten betyder mindre luft i barnets mage. På detta sätt hjälper flaskan till att förhindra kolik. Bekräftat av experter och föräldrar*. 

NUK Anti-Colic Professional har även den praktiska funktionen Temperatur Control, som visar när innehållet har lagom temperatur. Indikatorn ändrar färg beroende på innehållets temperatur: om maten är för varm så skiftar den blå indikatorn färg och blir vit. 

Viktigt: NUK temperaturkontroll är avsedd som en extra kontroll. Därför bör temperaturen fortfarande kontrolleras genom att hälla några droppar på insidan av handleden.  

NUK Anti-Colic Professional är gjord av lätt, spricksäker polypropen (PP) och är kompatibel med alla NUK First Choice-produkter. Dinappen som medföljer är storlek 0-6 mån M. 

Oberoende marknadsundersökning 50 barnmorskor och 50 barnläkare, Tyskland 2021; Oberoende marknadsundersökning, 162 föräldrar, Tyskland 2020. 

TEKNISK INFORMATION

Märke NUK
Färg Vit