FRI FRAKT ÖVER 499:-
PRISGARANTI
FÖRLOSSNINGSGARANTI
SNABB LEVERANS
BUTIK I STAFFANSTORP
CYBEX RESEVAGN LIBELLE NU 2479:- ENDAST T.O.M. 16/6

Pyret & Snäckan

Pyret & Snäckan är en personlig barn- och babybutik med ett brett och utvalt sortiment av välkända varumärken. Vårt mål är att erbjuda dig som förälder en god service och en förstklassig shoppingupplevelse, vare sig du handlar online eller i någon av våra butiker. Redan från Pyret & Snäckans start har vi varit måna om vad vi tar in i vårt sortiment då vi alltid vill ebjuda dig och ditt barn det bästa. Alla föräldrar behöver en bra barnvagn och bilbarnstol. I sortimentet finns bl.a. barnvagnar, bilbarnstolar, barnmöbler och tillbehör från marknadsledande och kvalitetssäkrade leverantörer som Bugaboo, Emmaljunga, Cybex, Britax & Maxi-Cosi.

Det är tryggt att handla dina barnprodukter hos Pyret & Snäckan. Vi erbjuder alltid förlossningsgaranti och prisgaranti på alla våra produkter och dessutom har vi en trevlig kundtjänst som finns tillgänglig på telefon och mail varje dag i veckan. 
Hos Pyret & Snäckan kommer du garanterat hitta det du behöver som blivande förälder. Här samlar vi det senaste inom barnvagnar och bilbarnstolar, på ett och samma ställe, så att du enkelt kan hitta det du söker. 

Undrar du något är du varmt välkommen att kontakta oss. Du når oss via webbformuläret här "Kontakta oss/FAQ" eller 010-33 00 777. Du är även välkommen att kontakta oss via Facebook eller Instagram.

Butiken i Staffanstorp, öppettider:
Vardagar: 10:00 - 18:00
Helger: 10:00 - 15:00

Behöver du rådgivning, tips eller vill ha hjälp med beställning?

 
Kontakta våra säljare 010-3300777 (knappval 2) så hjälper vi dig! 
Du kan även nå säljare på sales@pyretosnackan.se 
 


Butiken i Staffanstorp

Hos Pyret & Snäckan får du som kund personlig service och hjälp. Butiken ligger på Meteorvägen 6 (bredvid Hulténs möbler & Circle K) nära väg 11 och 108. Här kan ni parkera gratis på vår stora parkering precis utanför butiken.

I vår butik får du alltid fri lånevagn vid fel eller förtidig födsel samt förlossningsgaranti.

Öppettider butiken:

Måndag - fredag 10.00 - 18.00
Lördag - söndag 10:00 - 15:00

Verkstadens öppettider:
Måndag - fredag 10:00 - 16:00.
Tänk på att boka din tid innan du lämnar in din vagn eller bilstol till verkstaden.

Varmt välkomna till vår butik i Staffanstorp på Meteorvägen 6.