FRI FRAKT ÖVER 499 :-
SNABB LEVERANS
FÖRLOSSNINGSGARANTI
PRISGARANTI
STORT SORTIMENT
➤ FLASHDEAL! 10% RABATT MED KOD:DEAL10
Cybex Aton 5 babyskydd med bilbas 2-Fix
Cybex Aton 5 babyskydd med bilbas 2-FixCybex Aton 5 babyskydd med bilbas 2-FixCybex Aton 5 babyskydd med bilbas 2-FixCybex Aton 5 babyskydd med bilbas 2-FixCybex Aton 5 babyskydd med bilbas 2-FixCybex Aton 5 babyskydd med bilbas 2-FixCybex Aton 5 babyskydd med bilbas 2-Fix
Cybex

Cybex Aton 5 babyskydd med bilbas 2-Fix

Babyskydd Cybex Aton 5 från nyfödd upp till ca 18 månader inklusive tillhörande bilbas 2-fix.

Denna modell är en vidareutveckling och femte generationen av Cybex framgångsrika babyskydd i Aton serien.

De unika säkerhetsfunktioner, t.ex. höjdjusterbara nackstöd med integrerade sele guider förbättrar den utmärkta säkerhet med det energiabsorberande skalet i kombination med krocktest beprövade LSP systemet ytterligare. Tillsammans med nya komfortfunktioner, som t.ex. den stora XXL sufflett, har du ett perfekt babyskydd för tidigt födda och mycket små nyfödda. En ny funktion ger en perfekt sittvinkel och ser till att små barn ligger med huvudet, nacken och bröstet perfekt anpassad. Risken för kvävning genom huvudet faller framåt är därmed betydligt reducerad. Babyskyddet kan användas bältat eller med Cybex bilbas för enkel och säker installation.

Den allra första stöten vid en olycka fördelas av det Linjära Sido-krock skyddet (L.S.P. System) och dess utsträckbara skydd och absorberas av sätets flexibla materialstruktur. Babyskyddets flexibla material och struktur absorberar sedan krafterna från stöten och leder dem bort från babyn.

För tidigt födda och mycket små bebisar har fortfarande underutvecklade nackmuskler och reflexer och det finns en stor risk att huvudet faller framåt. Detta kan leda till allvarliga andningsproblem och till och med kvävning. I nära samarbete med tyska läkare och barnmorskor har ett stort antal tester utförts för att bestämma den idealiska sittvinkeln för spädbarn, medan en ny funktion som garanterar plattast möjliga liggposition utvecklades. Risken för kvävning är därigenom betydligt reducerad. Justeringsmekanismen erbjuder även större barn mer utrymme och komfort.

Med hjälp av en enkel adapter (ingår till Cybex Priam barnvagn) kan alla CYBEX babyskydd lätt omvandlas till ett praktisk resesystem på barn- och sittvagnar. Dessa fungerar på Bugaboo, Baby Jogger , Joolz och Uppababy, Emmaljunga, Silver Cross med flera. CYBEX ger därmed en lätt, flexibel och platsbesparande reselösning för storstadslivet eller på vägen och erbjuder föräldrar en ny dimension av mobilitet.

FÖRDELAR MED CYBEX ATON 5

- Integrerad XXL vikbar sufflett UVP50+ solskydd
- L.S.P System, Linear Side-impact Protection
- Justerbart nackstöd i 8 positioner
- Automatisk anpassning av selens höjd
- Integrerad höjdjustering av sätet i ett lie-flat läge
- 3-punktssele
- Energiabsorberande skal med sidokrockskydd
- ECE R44/04
- För barn 0 - 13 kg


Säker och enkel installation för maximal komfort. Babyskyddet klickas fast direkt på basen, vilket gör fastspänningsprocessen till en barnlek.

Aton Base-fix monteras i bilen med ISOFIX-anslutningen, vilket ger stor säkerhet och stabilitet. Alternativt kan fix-basen bältes-monteras när den används i fordon som inte har ISOFIX. Basen är utrustad med en indikator som bekräftar korrekt montering.

Vill ni kika mer på Aton 5 hittar ni mer information här. Önskar ni att titta närmre på bilbasen Base 2-fix kan ni klicka på länken här. 

TEKNISK INFORMATION

Märke Cybex