FRI FRAKT
SNABB LEVERANS
FÖRLOSSNINGSGARANTI
PRISGARANTI
STORT SORTIMENT
KAMPANJ! LEKSAKER UPP TILL 40%
Britax Dualfix M Plus Space Black
Britax Dualfix M Plus Space BlackBritax Dualfix M Plus Space BlackBritax Dualfix M Plus Space BlackBritax Dualfix M Plus Space BlackBritax Dualfix M Plus Space BlackBritax Dualfix M Plus Space Black
Britax

Britax Dualfix M Plus Space Black

Pris 4 495 SEK
PRISGARANTI
FRI FRAKT ÖVER 499:-
FÖRLOSSNINGSGARANTI
SNABB LEVERANS

Britax Dualfix M Plus är en bilbarnstol du kan använda från ca 3 mån - 4 år. Maxvikt 20 kg!

- Rekommenderad ålder: från ca 3 mån - 4 år 
- Rekommenderad längd: Bakåtvänd: 61-105 cm 
- Djupa sidokrocksskydd
- Justerbart huvudstöd och sele
- 360 graders rotation
- Fempunktssele och avtagbart tyg
- Ny typ av isofixanslutning, enkelt att installera i bilen
- Maxvikt: 20 kg (2 kg högre än många andra stolar på marknaden)
- Mått HxBxD: 59.5-73 x 43.5 x 65 cm 
- Produktvikt: 12,5 kg 

Stolen är en otroligt smidig bilbarnstol då du kan rotera stolen med ett enkelt knapptryck, den kan roteras i 360 grader men framförallt ställas i 90 grader mot bildörren vilket underlättar att lyfta i och spänna fast barnet.  Dualfix M Plus har djupa sidokrocksskydd och ett v-format nackstöd verkar som en barriär vid en eventuell sidokollision. Bilstolen har ett fempunktssele med mjuka axelbandsmuddar som hjälper till att minska barnets rörelse vid händelse av en bilolycka, stolen kan ställas i olika lutningslägen vilket gör det extra bekvämt under bilfärd och nackstödet kan ställas i olika nivåer vilket gör att stolen växer med ditt barn.
Stolen har en antirotationsbåge vilken hjälper till att förhindra att bilbarnstolen tippar vid en eventuell olycka, denna kan justeras upp till 8 grader. 

Bilbarnstolen installeras med isofix och har tydliga indikatorer på isofix-anslutningarna som visar om stolen sitter korrekt installerat eller inte. Isofix-anslutningarna kan användas oberoende av varandra vilket underlättar installationen i din bil. 
Dualfix M Plus kan användas i framåtvänt åkande när ditt barn är tillräckligt stort, tack vare den korta antirotationsbågen erbjuds ett extra benutrymme. 
Vi rekommenderar dock bakåtvänt åkande så länge som möjligt för ditt barn och sedan gå över till en framåtvänd stol, enligt NTF:s rekommendationer.

Skillnaden mellan Dualfix M Plus och Swingfix M Plus är att Dualfix M Plus kan rotera 360 grader.

TEKNISK INFORMATION

Märke Britax
Färg Svart
Bredd 45,00000000