FRI FRAKT ÖVER 499:-
SNABB LEVERANS
FÖRLOSSNINGSGARANTI
PRISGARANTI
BUTIK I STAFFANSTORP
KAMPANJ! -20% ALLT FRÅN UPPABABY
Cybex Anoris T i-Size Soho Grey
Cybex Anoris T i-Size Soho GreyCybex Anoris T i-Size Soho GreyCybex Anoris T i-Size Soho GreyCybex Anoris T i-Size Soho GreyCybex Anoris T i-Size Soho GreyCybex Anoris T i-Size Soho Grey
Cybex

Cybex Anoris T i-Size Soho Grey

Pris 6 199 SEK
PRISGARANTI
FRI FRAKT ÖVER 499:-
FÖRLOSSNINGSGARANTI
SNABB LEVERANS

Cybex Anoris T är en framåtvänd, isofixinstallerad bilbarnstol från 76-115 cm och är godkänd enligt säkerhetsstandarden i-Size med ett utökat sidokollisionsskydd och inbyggd airbag, stolen kommer komplett med isofixbas och stödben.
Observera att barnets längd måste passerat 76 cm innan stolen är godkänd att använda. 

- Inbyggd airbag som ger upp till 50% bättre skydd än vid vanligt framåtvänt åkande
- LSP - Sidokrocksskydd som minskar kraften vid en sidokollision med upp till 20%
- Tar mindre plats i bilen och erbjuder bra benutrymme
- Justerbart huvudstöd som växer med ditt barn, 12 olika lägen. 
- Barn som blir åksjuka upplever mindre åksjuka vid framåtvänt läge

Anoris T installeras enkelt med isofix och gröna indikatorer som visar om stolen är korrekt installerad. Displayen på stödbenet visar med ljud och färgmarkering hur basen sitter och om bältet över barnet är spänt. Vid korrekt isofixinstallation, rätt stödben monterat och barnets bältet i ger gröna indikatorer och airbagen är aktiv. Bilbarnstolen är godkänd från ca 15 månader - till ca 6 år, observera att barnets längd måste passerat 76 cm innan stolen är godkänd att använda!

Mått: L61,4 cm,  B44 cm, H66,2 cm
Vikt 12 kg
Rekommenderad längd/ålder/maxvikt:  76-115 cm (≈ 15 månader - 6 år/21 kg)

I Sverige är vi bra på att åka bakåtvänt så länge som möjligt och följa rekommendationerna som finns, statistik visar att 21% av Sveriges befolkning vänder barnet framåt tidigare än vad som rekommenderas av olika anledningar - i framåtvänd stol som inte är anpassad för barnets längd, vikt eller ålder löper man större risk för allvarliga nackskador vid framåtvänt åkande i låga åldrar. Denna utmaning vill Cybex hjälpa till att lösa och har tillverkat framåtvänd bilbarnstol att använda åt barn från 76 cm med största fokus på säkerhet, tester visar att Anoris T i-Size tillsammans med den inbyggda airbagen är 50% säkrare än framåtvänt åkande utan airbag. 

Läs recensioner ()

TEKNISK INFORMATION

Märke Cybex
Färg Grå
Volym 243,00000000