FRI FRAKT ÖVER 499:-
PRISGARANTI
FÖRLOSSNINGSGARANTI
SNABB LEVERANS
BUTIK I STAFFANSTORP
CYBEX RESEVAGN LIBELLE NU 2479:- ENDAST T.O.M. 16/6
Cybex Sirona Gi I-Size Plus Beach Blue
Cybex Sirona Gi I-Size Plus Beach BlueCybex Sirona Gi I-Size Plus Beach BlueCybex Sirona Gi I-Size Plus Beach Blue
Cybex

Cybex Sirona Gi I-Size Plus Beach Blue

Pris 4 549 SEK
PRISGARANTI
FRI FRAKT ÖVER 499:-
FÖRLOSSNINGSGARANTI
SNABB LEVERANS

Sirona Gi i-Size är en bakåtvänd bilbarnstol som ger ultimat komfort och säkerhet under de första fyra åren (maxvikt 20 kg!). Den har en 360° rotation som gör det enkelt att ta in och ur barnet, och den har allround luftventilation som ger svalare turer.

- Bakåtvänd säkerhet upp till 105 cm / 20 kg: Bakåtvända bilbarnstolar är säkrare än framåtvända bilbarnstolar eftersom de skyddar barnets huvud, nacke och ryggrad bättre. Sirona Gi i-Size kan användas bakåtvänd upp till 105 cm / 20kg vilket är en högre maxvikt än de flesta iso-fix monterad bilbarnstolarna på marknaden idag.
- 360° rotation:  Cybex Sirona Gi i-Size kan roteras 360°, vilket gör det väldigt enkelt att ta in och ur barnet från stolen. Du kan rotera stolen så att barnet sitter vänt mot dig när du sätter i barnet i stolen, och sedan rotera det bakåtvänt när du ska köra.
- Allround luftventilation: Stolen allround luftventilation som ger svalare turer. Luftventilerna hjälper till att cirkulera luften runt barnet, vilket hjälper till att hålla barnet svalt och bekvämt.

Sirona Gi är den senaste modellen (sep 2023) från Cybex och erbjuder bakåtvänt åkande från 61 cm - 105 cm (från 40 cm om ni köper till spädbarnsinlägg) med en maxvikt på hela 20 kg. Stolen är testade och godkänd enligt senaste säkerhetsföreskriften UN R129/03 och erbjuder ett säkert bakåtvänt åkande under en lång tid. Stolen har Cybex's patenterade linjära sidokrocksskydd (LSP ) för maximal säkerhet samt har allround ventilation i stolen för optimal komfort. Välj till Plus-modellen för extra mesh i tyget och ännu mer andningsförmåga.
Stolen är integrerad med isofix basen och installeras med isofix i din bil och är komplett, stolen kan användas från ca 3 mån ålder upp till 4 år. 

Stolen kan ställas i fem olika lutningspositioner och huvudstödet kan höjas i tolv olika positioner i takt med att ditt barn växer. Selen följer huvudstödet så att ditt barn alltid sitter rätt vid rätt justering.  Öglor sitter på sidorna vid stolen vilket ger en enkel ombordstigning i stolen men lätt åtkomst till selarna. 

Tyget kan maskin tvättas i 30 grader. 
 Bakåtvänt är det säkraste sättet för ditt barn att resa. I en frontalkrock absorberar bilbarnstolens ryggstöd kraften från stöten och skyddar ditt barns huvud, nacke och ryggrad. Detta minskar risken för allvarliga skador. I Sverige är det obligatoriskt att använda en bakåtvänd bilbarnstol för barn upp till 15 månader (76 cm). Vi rekommenderar att du håller ditt barn bakåtvänt så länge som möjligt. Sirona Gi i-Size är designad för att ge bekväm bakåtvänd färd för barn upp till 20 kg vilket är högre än de flesta isofix monterade bilbarnstolarna idag.

Läs recensioner ()

TEKNISK INFORMATION

Märke Cybex
Färg Blå
EAN 4063846300822
Åldersrekommendation 0 - 4 år
Godkänd enligt i-Size (R129)
Montering ISOFIX
Monteringsriktning Bakåtvänd
Garanti 2 år