FRI FRAKT ÖVER 499 :-
SNABB LEVERANS
FÖRLOSSNINGSGARANTI
PRISGARANTI
STORT SORTIMENT
➤ FLASHDEAL! 10% RABATT MED KOD:DEAL10
Maxi-Cosi Pearl 360 Pro Authentic Cognac
Maxi-Cosi Pearl 360 Pro Authentic CognacMaxi-Cosi Pearl 360 Pro Authentic CognacMaxi-Cosi Pearl 360 Pro Authentic CognacMaxi-Cosi Pearl 360 Pro Authentic CognacMaxi-Cosi Pearl 360 Pro Authentic CognacMaxi-Cosi Pearl 360 Pro Authentic CognacMaxi-Cosi Pearl 360 Pro Authentic CognacMaxi-Cosi Pearl 360 Pro Authentic CognacMaxi-Cosi Pearl 360 Pro Authentic CognacMaxi-Cosi Pearl 360 Pro Authentic CognacMaxi-Cosi Pearl 360 Pro Authentic CognacMaxi-Cosi Pearl 360 Pro Authentic CognacMaxi-Cosi Pearl 360 Pro Authentic Cognac
Maxi-Cosi

Maxi-Cosi Pearl 360 Pro Authentic Cognac

Pris 4 995 SEK
PRISGARANTI
FRI FRAKT ÖVER 499:-
FÖRLOSSNINGSGARANTI
SNABB LEVERANS

The future of car seats

Pearl 360 Pro
erbjuder överlägsen komfort för ditt barn oavsett om det är vaket eller sover. Bilbarnstolen har fem lutningslägen så att du kan välja den bästa vinkeln för ditt barn upp till 4 år. Bilbarnstolen kan användas från födseln tillsammans med spädbarnsinlägget (säljs separat). När den används med den roterande och skjutbara basen
FamilyFix 360 Pro (säljs separat) med SlideTechTM-teknik är Pearl 360 Pro den enda bilbarnstolen som både roterar och glider mot dig. Den enkla selhanteringen gör det ännu mer bekvämt, så att du kan spänna fast barnet med minsta möjliga krångel. Dessutom ger Maxi-Cosis integrerade G-CELL-sidokollisionsskydd överlägsen säkerhet.

Pearl 360 PRO ger dig: 
- Innovativ SlideTech funktion - slide ut mot dig för smidigaste installationen
- Ställbar lutning: Fullt liggläge i babyskyddet på vagnen, på bilsätet och även på isofixbasen
- Easy-in sele: underlättar för att sätta i eller ta ur ditt barn från babyskyddet när selarna alltid är på plats. Snabbt och smidigt.
- Enhands-rotation när babyskyddet är installerat på basen
- GCELL - Ett inbyggt sidokrocksskydd som ständigt är aktivt utan att du behöver tänka på det
- Visuella indikatorer som visas att stolen och basen är installerat korrekt
- Eco-Care-tyger av 100% återvunna material
- Låsning som motverkar felanvändning av babyskyddet (ej framåtvänt)
- Särskilda ClimaFlow paneler: främjar behaglig luftcirkulation för ditt barn
- Extra säkerhet för huvudet - AirProtect
- Lutningsbart i 5 olika lägen

Pearl 360 PRO är en säker, vridbar (roterbar) bilbarnstol som används tillsammans FamilyFix 360 PRO isofix basen och kan användas från födsel upp till cirka 4 år (18 kg). Vad som är extra revolutionerande och som är unikt för detta babyskyddet är just SlideTech funktionen som ger dig en innovativ möjlighet som gör att du kan både rotera bilstolen - men även slide ut hela bilstolen mot dig ut från bilen. Detta är en fantastisk funktion som Maxi-Cosi är först ut med i världen och underlättar för alla förälder. 
Med SlideTech roterar du stolen mot dig och drar ut den en bit ut från bilen så att du på ett väldigt enkelt sätt kan installera ditt barn, eller installera hela stolen på isofix basen. Du kan också väldigt enkelt kan avlägsna stolen från basen med denna funktion.
Med SlideTech minskar du belastningen på ryggen, minskar risken att råka stöta i bilen och underlättar att spänna åt bältet på ditt barn i bilstolen på ett säkert och effektivt sätt. Detta är särskilt bra på bilen med lite mindre utrymme i baksätet och där det blir trångt för dig att stoppa i och ta ur ditt barn.

Maximal säkerhet för ditt barn:
- Patenterad G-CELL teknik för minska krafter från sidokrock. Ett inbyggt skydd som ständigt är aktivt utan att du behöver tänka på det
- Godkänd enligt senaste R129 i-Size säkerhetsföreskrifterna vilket är högsta möjliga säkerhetsstandarder.
- Easy-in sele - ser till att selen är på rätt plats och underlättar att spänna åt bältet
- ClimaFlow paneler för optimalt luftflöde i stolen
- Flexispin - bilbarnstolen kan enkelt roteras på isofixbasen med endast en hand
- Visuella indikatorer för korrekt montering
- Spädbarnsinlägg, stolen kan används från nyfödd (säljes separat)
- Från 40cm (med spädbarnsinlägg) till 105 cm. Upp till 18 kg maxvikt

Maxi-Cosi Pearl 360 Pro är även AGR-godkänd, vilket gör den till en ”ryggvänlig” bilbarnstol. AGR är en oberoende organisation med hälso- och sjukvårdspersonal och experter som är specialiserade på ryggrelaterade frågor/ergonomi. De erkänner att Pearl 360 Pro är en bekväm, ergonomisk lösning för småbarn under bilresor, och tack vare SlideTech™ ger Pearl 360 Pro föräldrar den enklaste och mest ergonomiska monteringen, eftersom man behöver inte böja sig i bilen för att lyfta in och ut stolen varje dag. 

 

Maxi-Cosi Pearl 360 Pro är kompatibel och fungerar endast med isofixbas Familyfix 360 Pro. Stolen kan inte användas utan isofixbasen.

TEKNISK INFORMATION

Märke Maxi-Cosi
Färg Beige/Sand
Åldersrekommendation 0 - 4 år
Godkänd enligt i-Size (R129)
Montering ISOFIX
Monteringsriktning Bakåtvänd
Maxvikt 0 - 18 kg
Garanti Lifetime warranty vid registrering