FRI FRAKT ÖVER 499 :-
SNABB LEVERANS
FÖRLOSSNINGSGARANTI
PRISGARANTI
STORT SORTIMENT
➤ FLASHDEAL! 10% RABATT MED KOD:DEAL10
Babybjörn Bärsele Mini Mesh 3D Antikrosa
Babybjörn Bärsele Mini Mesh 3D Antikrosa
BabyBjörn

Babybjörn Bärsele Mini Mesh 3D Antikrosa

Pris 1 160 SEK
PRISGARANTI
FRI FRAKT ÖVER 499:-
FÖRLOSSNINGSGARANTI
SNABB LEVERANS

Babybjörn Mini bärsele är en mjuk, liten och lättanvänd bärsele som är gjord till små bebisar och ger dig en närhet till ditt barn samtidigt som du kan hinna med andra saker samtidigt. Bärsele Mini är enkel att ta av och på och fungerar perfekt för mindre bärstunder, Mini har en smart design vilket gör att du kan öppna hela främre delen på ett enkelt sätt och lägga ner din bebis om denne somnat i bärselen.

Babybjörn Bärsele Mini kan användas från födsel från 53 cm, 3,2 kg - 11 kg. 

Mini ger ett bra stöd från de mjuka tygerna och formar sig kring bebisens rutt, ben och höft. Genom tyget känner du ditt barnets position och ryggens naturliga kurva. På Mini har du även ett justerbart och stadigt huvudstöd.

Med Mini kan du bära nyfödd, bära inåtvänt och framåtvänt. Vid användning från födsel (mellan 3,2 och 4,5kg) ska benslejfarnas användas för att minska benöppningarna.

Finns i tre mjuka materialer: 3D-jersey (stretchigt tyg som formar sig efter din bebuis), 3D mesh (100% polyester) och satinvävd bomull (extra len och skön med tunn fyllning). Noga valt för dig och din närhet till din bebis.  

Bärsele Mini uppfyller både europeisk och amerikansk säkerhetsstandard för bärselar, EN 13209-2:2015 och ASTM F2236.
Färg: Antikrosa

Bruksanvisning till BabyBjörn bärsele Mini hittar ni här.

TEKNISK INFORMATION

Märke BabyBjörn
Färg Rosa