FRI FRAKT
SNABB LEVERANS
FÖRLOSSNINGSGARANTI
PRISGARANTI
STORT SORTIMENT
Sista chansen! FRI FRAKT BARA IDAG

Det är en underbar känsla att veta att ditt barn åker varmt och mysigt skyddat i barnvagnen med en åkpåse när regnet, blåsten och kylan gör sig påmind. Åkpåsen är ett perfekt tillbehör som säkerställer att ditt barn håller sig varmt och torrt oberoende av årstid. Oavsett om det är höst, vår eller vinter är åkpåsen den en utmärkt följeslagare för era barnvagnspromenader. Den ser till att ditt barn hålls varmt och torrt samtidigt som det ligger mjukt och bekvämt i barnvagnen - både när du har liggdel framförallt för sittdel. 

På Pyret & Snäckan kan du hitta ett brett utbud av slitstarka, vattentåliga och värmande åkpåsar som passar barn upp till ca fyra år. Vi erbjuder allt från välisolerade åkpåsar för vintertid till mångsidiga åkpåsar som fungerar utmärkt året runt som kan vara lite tunnare. Även om de flesta av våra åkpåsar är kompatibla med de flesta barnvagnsmodeller på marknaden är det alltid bra att dubbelkolla att den passar er barnvagn, många varumärken för åkpåsar fungerar till olika varumäken på barnvagnar.

Vi erbjuder populära varumärken som Bugaboo, Liewood, Britax och Emmaljunga och åkpåsarna därtill, var noga med att kontrollera detta innan du gör ditt köp för att säkerställa att ni får den perfekta åkpåsen som passar era specifika behov, ett tips är att kika på produktrecensioner för åkpåse så att du blir säker på ditt val. 

Hos Pyret & Snäckan står vi redo att hjälpa dig att hitta den bästa åkpåsen för ditt barn. Vi vill se till att både du och ditt barn kan njuta av era barnvagnspromenader medan ni hålls varma och bekväma. Så utforska vårt sortiment och låt oss hjälpa dig att hitta den perfekta åkpåsen som kommer att göra barnvagnsturen till en ännu mer behaglig upplevelse för er båda!