FRI FRAKT ÖVER 499:-
SNABB LEVERANS
FÖRLOSSNINGSGARANTI
PRISGARANTI
BUTIK I STAFFANSTORP
KAMPANJ! -20% CYBEX GAZELLE S
NUK Nature Sense nappflaska 260ml Mixed Colours
NUK Nature Sense nappflaska 260ml Mixed ColoursNUK Nature Sense nappflaska 260ml Mixed ColoursNUK Nature Sense nappflaska 260ml Mixed Colours
NUK

NUK Nature Sense nappflaska 260ml Mixed Colours

Pris 75 SEK (149 SEK)
PRISGARANTI
FRI FRAKT ÖVER 499:-
FÖRLOSSNINGSGARANTI
SNABB LEVERANS
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 149 kr
NUK Nature Sense Temperature Control nappflaska har en dinapp som efterliknar både flödet vid amning och ergonomin av bröstvårtan. Med ett jämnt och fint flöde kan er bebis äta. Dinappen har dessutom en innovativt anti kolikventil som förebygger att barnet sväljer luft.
 
NUK Nature Sense nappfalska 260ml kommer nu med temperaturindikator, ett praktiskt hjälpmedel för föräldrar. Indikatorn är avsedd att vara ett extra hjälpmedel för att avgöra temperaturen på maten. Funktionen ersätter inte det traditionella sättet att känna av om maten har korrekt temperatur, utan avsett att vara en extra hjälp och vägledning. 
 
När indikatorn är blå har maten rätt temperatur, blir indikatorn vit är maten för varm. Den ideala temperaturen för flaskmatning är runt kroppstemperatur (ca 37°C).  NUK Nature Sense Temperatur nappflaska är anatomiskt korrekt och av hög kvalité, framtagen med naturen som förebild.

Innehåller 1 nappflaska, vilken färg du får blir en överraskning
 
Läs recensioner ()

TEKNISK INFORMATION

Märke NUK
Färg Vit