FRI FRAKT ÖVER 499:-
SNABB LEVERANS
FÖRLOSSNINGSGARANTI
PRISGARANTI
BUTIK I STAFFANSTORP
☼ FYNDA MED VÅRA PAKETPRISER!
Babybjörn Babysitter Bliss bladmönstrad vävd ljusgrå
Babybjörn Babysitter Bliss bladmönstrad vävd ljusgrå
BabyBjörn

Babybjörn Babysitter Bliss bladmönstrad vävd ljusgrå

Pris 1 995 SEK
PRISGARANTI
FRI FRAKT ÖVER 499:-
FÖRLOSSNINGSGARANTI
SNABB LEVERANS

Babysittern Bliss är BabyBjörns klassiska babysitter i ny design. Bliss har en bottenplatta och stomme i grå med tygsits i vävd (består av 65% återvunnen polyester & 35% bomull), supermjuk 3D jersey eller luftig mesh vilket ger en mjuk och skön känsla. Babysittern är ergonomiskt utformad, vilket gör att ditt barn sitter bra med ett bra stöd för rygg, nacke och huvud - med en jämn viktfördelning.
Babybjörns babysitter är hopfällbar och har tre höjdlägen för sömn, lek och vila. Inga batterier behövs i BabyBjörn Bliss då babysittern sätts i gungning av dig eller ditt barns rörelser. Vävd är den nya och senaste typen av textil från BabyBjörn där textilierna säkerställer en skonsammare beröring mot barnets hud, har en glänsande finish och upprätthåller samma höga kvalitetsstandard, 

När ditt barn lärt sig att sitta själv kan du vända tyget för att göra om babysittern till en skön barnstol, vilket gör att du kan använda babysittern längre. Babysitter är en perfekt lösning när du vill få händerna fria till annat och samtidigt låta ditt barn leka eller vila tryggt. 

Rekommendationer för BabyBjörn Bliss:

Ålder: Från 0-2 år.
Vikt: 3,5-9kg (upp till 13 kg med vänd tygsits)
Mått: Höjd 10 cm, Bredd 39 cm, Djup 89,5 cm.
Vikt: 2,3 kg.
Material: 100 % bomull, Oeko-Tex Standard 100 Klass 1-certifierad vilka är snälla och ofarliga för ditt barn att smaka på. Fria från hälsofarliga ämnen.
Tvättråd: Maskintvätt 40 grader, får ej torktumlas. 

Läs recensioner ()

TEKNISK INFORMATION

Märke BabyBjörn
Färg Grå