FRI FRAKT
SNABB LEVERANS
FÖRLOSSNINGSGARANTI
PRISGARANTI
STORT SORTIMENT
HELG DEAL! FRI FRAKT 8-10 DEC
Babybjörn Babysitter Bliss 3D Jersey Ljusgrå
Babybjörn Babysitter Bliss 3D Jersey Ljusgrå
BabyBjörn

Babybjörn Babysitter Bliss 3D Jersey Ljusgrå

Pris 2 121 SEK (2 495 SEK)
PRISGARANTI
FRI FRAKT ÖVER 499:-
FÖRLOSSNINGSGARANTI
SNABB LEVERANS
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 2 121 kr

Babysittern Bliss är BabyBjörns klassiska babysitter i ny design. Bliss 3D Jersey har en bottenplatta och stomme i grå färg med en tygsits i supermjuk 3D jersey vilket ger en mjuk och skön känsla. Babysittern är ergonomiskt utformad, vilket gör att ditt barn sitter bra med ett bra stöd för rygg, nacke och huvud - med en jämn viktfördelning. Babybjörns babysitter är hopfällbar och har tre höjdlägen för sömn, lek och vila. Inga batterier behövs i BabyBjörn Bliss då babysittern sätts i gungning av dig eller ditt barns rörelser. Babysittern väger också lite och är superenkel att ta med.

När ditt barn lärt sig att sitta själv kan du vända tyget för att göra om babysittern till en skön barnstol, vilket gör att du kan använda babysittern längre. Babysitter är en perfekt lösning när du vill få händerna fria till annat och samtidigt låta ditt barn leka eller vila tryggt. 

Rekommendationer för BabyBjörn Bliss:

Ålder: Från 0-2 år.
Vikt: 3,5-9kg (upp till 13 kg med vänd tygsits)
Mått: Höjd 10 cm, Bredd 39 cm, Djup 89,5 cm.
Vikt: 2,3 kg. 
Material: 100 % bomull, Oeko-Tex Standard 100 Klass 1-certifierad vilka är snälla och ofarliga för ditt barn att smaka på. Fria från hälsofarliga ämnen.
Tvättråd: Maskintvätt 40 grader, får ej torktumlas. 

 

TEKNISK INFORMATION

Märke BabyBjörn
Färg Grå