FRI FRAKT ÖVER 499 :-
SNABB LEVERANS
FÖRLOSSNINGSGARANTI
PRISGARANTI
STORT SORTIMENT
KAMPANJ PÅ POPULÄRA MATSTOLAR FRÅN STOKKE!
AeroSleep Essential 2-i-1 madrasspaket 60x120
AeroSleep Essential 2-i-1 madrasspaket 60x120AeroSleep Essential 2-i-1 madrasspaket 60x120AeroSleep Essential 2-i-1 madrasspaket 60x120AeroSleep Essential 2-i-1 madrasspaket 60x120
AeroSleep

AeroSleep Essential 2-i-1 madrasspaket 60x120

AeroSleep Essential två-i-ett paket är ett madrasspaket med madrass och ett 3D-madrasskydd. Med AeroSleeps innovativa och överlägsna 3D-teknik kan ditt barn andas fritt i en säker och hälsosam sovmiljö med perfekt stöd för ryggen. Essential är det prisvärda och kvalitativa paketet från AeroSleep och är Certipur godkänd, ÖkoTex 100 klass 1 och TÜV Rheinland-certifierad, tillverkad i Europa. 

3D-madrasskyddet består av tre lager som alla har en viktigt roll för att hjälpa ditt barn att sova säkert. 3D-strukturen är det översta lagret och garanterar fri andning och hjälper till att hålla en jämn temperatur under hela natten.
Det mellersta lagret suger upp eventuellt läckage och håller barnet torrt. 
Det nedersta lagret stoppar vätska att rinna ner till madrassen och fungera samtidigt som ett hygienisk stopp mellan skyddet och madrassen, och skyddar mot bakterier och allergener.

AeroSleep madrass:
- Hållbar, kvalitativ madrass med bra stöd för barnets rygg
- Dragkedja följer med till madrassöverdraget, tvättbart i maskin 60° C
- Tillgänglig i flera storlekar där denna storlek är 60x120 med madrass på 9 cm tjock.

För bästa luftgenomströmning och maximal utnyttjande av madrasspaketet: komplettera med AeroSleeps egna dra-på lakan (köpes separat). 

TEKNISK INFORMATION

Märke AeroSleep