FRI FRAKT ÖVER 499:-
SNABB LEVERANS
FÖRLOSSNINGSGARANTI
PRISGARANTI
STORT SORTIMENT
CYBEX TALOS S INKL. BABYSKYDD & BAS 14 399:-
AeroSleep Evolution 2-i-1 madrasspaket 70 x 160 cm
AeroSleep Evolution 2-i-1 madrasspaket 70 x 160 cmAeroSleep Evolution 2-i-1 madrasspaket 70 x 160 cmAeroSleep Evolution 2-i-1 madrasspaket 70 x 160 cmAeroSleep Evolution 2-i-1 madrasspaket 70 x 160 cm
AeroSleep

AeroSleep Evolution 2-i-1 madrasspaket 70 x 160 cm

AeroSleep Evolution två-i-ett paket är ett madrasspaket med madrass och ett 3D-madrasskydd. Med AeroSleeps innovativa och överlägsna 3D-teknik kan ditt barn andas fritt i en säker och hälsosam sovmiljö med perfekt stöd för ryggen. Evolution är det högkvalitativa paketet från AeroSleep och är Certipur godkänd, ÖkoTex 100 klass 1 och TÜV Rheinland-certifierad, tillverkad i Europa. 

3D-madrasskyddet består av tre lager som alla har en viktigt roll för att hjälpa ditt barn att sova säkert. 3D-strukturen är det översta lagret och garanterar fri andning och hjälper till att hålla en jämn temperatur under hela natten.
Det mellersta lagret suger upp eventuellt läckage och håller barnet torrt. 
Det nedersta lagret stoppar vätska att rinna ner till madrassen och fungera samtidigt som ett hygienisk stopp mellan skyddet och madrassen, och skyddar mot bakterier och allergener.

AeroSleep madrass:
- Hållbar, kvalitativ madrass öppen cellstruktur för ökad ventilation och fuktreducering.
- Lyxigt, mjukt madrassöverdrag
- Dragkedja följer med till madrassöverdraget, tvättbart i maskin 60° C
- Tillgänglig i flera storlekar där denna storlek är 70x160 cm med 10 cm tjock madrass.

För bästa luftgenomströmning och maximal utnyttjande av madrasspaketet: komplettera med AeroSleeps egna dra-på lakan (köpes separat). 

Läs recensioner ()

TEKNISK INFORMATION

Märke AeroSleep
Färg Vit