FRI FRAKT ÖVER 499 :-
SNABB LEVERANS
FÖRLOSSNINGSGARANTI
PRISGARANTI
STORT SORTIMENT
KAMPANJ PÅ POPULÄRA MATSTOLAR FRÅN STOKKE!
Emmaljunga KITE 150 resevagn Outdoor Olive
Emmaljunga KITE 150 resevagn Outdoor OliveEmmaljunga KITE 150 resevagn Outdoor OliveEmmaljunga KITE 150 resevagn Outdoor Olive
Emmaljunga

Emmaljunga KITE 150 resevagn Outdoor Olive

Pris 4 995 SEK
PRISGARANTI
FRI FRAKT ÖVER 499:-
FÖRLOSSNINGSGARANTI
SNABB LEVERANS

Emmaljungas mest kompakta sittvagn. Emmaljunga Kite 150 är en smidig, lätt och kompakt sittvagn som är stor och liten på samma gång - Kite 150 uppfyller måttet för handbagage på flyget i hopfällt läge. Ramen är gjord av högsta kvalitet i Hydro Reduxa aluminium. Kite är unik i dess konstruktion och uppbyggd av högpresterande rep som bland annat används för kite-surfing, i fallskärmar och klättring och ger dig en enastående stabilitet samtidigt som en enkelt kan tas med på resan. Suffletten har ett UVP 50+ solskydd och skyddar som solens starka strålar. Hjulen är punkteringsfria och tillverkat i det tåliga solight ecco-däck. 
 

Emmaljunga KITE 150 är en unik och superlätt sittvagn som är perfekt för resande familjer. Den är tillverkad av högkvalitativa material och har en ultrakompakt fällning, vilket gör den enkel att ta med sig på flyg och tåg. KITE 150 har ett ryggstöd som är 68 cm långt i uppfällt läge och 62 cm i nedfällt läge vilket ger ditt barn gott om utrymme att växa och sträcka på sig. Maxvikten är 22 kg / upp till 4 år. KITE 150 uppfyller måtten för IATA handbagage, så du kan ta den med dig i kabinen på flyget (kontrollera alltid vad som gäller för respektive flygbolag, då reglerna för tillåtet handbagage kan skilja sig). KITE 150 är också kompatibel med en rad olika babyskydd (adapter kan köpas separat)

Emmaljunga KITE 150:

- Unik och superlätt design
- Ultrakompakt fällning
- Högkvalitativa material
- Ryggstöd på 68 cm i uppfällt läge
- Maxvikt på 22 kg
- Uppfyller IATA handbagagemått
- Kompatibel med babyskydd (adapter köpes separat)


Tänk på att barnet alltid skall vara fastspänt i vagnen vid användning. 

Mått hopfälld: 23x44x52 cm
Vikt: 6,9 kg
Maxvikt varukorg: 5 kg
Maxvikt: 22 kg

 

TEKNISK INFORMATION

Märke Emmaljunga
Åldersrekommendation 0 - 4 år
Maxvikt 22 kg
Sittdel Ja
Hjul 4
Hjul typ Punkteringsfria