FRI FRAKT ÖVER 499 :-
SNABB LEVERANS
FÖRLOSSNINGSGARANTI
PRISGARANTI
STORT SORTIMENT
❅ ÄNTLIGEN JUL ❅ FÅ 10% MED KOD: JUL10

Barnvagnar

Här hittar du våra högkvalitativa barnvagnar som låter hela familjen njuta av livfulla äventyr under färden i barnvagnen. Med säkerhet i fokus vill vi erbjuda en angenäm och lekfull rörlighet för dig och ditt barn. Vi har valt ut ett sortiment av smidiga barnvagnar med högsta kvalitet och säkerhet som du som förälder kan känna dig trygg med.
Läs mer


Vid ditt val av barnvagn är det viktigt att du tar hänsyn till både ditt och ditt barns behov och önskemål. En bra barnvagn ska vara bekväm för både dig och ditt barn, samtidigt som den ska vara säker och praktisk att använda.

Det finns många olika typer av barnvagnar att välja mellan och som även passa för olika ålder på ditt barn, det finns duovagn, syskonvagn, sittvagn, resevagn och joggingvagn. Det är viktigt att välja en vagn som passar din livsstil och dina behov. Om du till exempel planerar att använda vagnen för att vara ute i naturen och springa med ditt barn, så bör du välja en joggingvagn som är speciellt designad för detta ändamål. Ofta söker man efter en barnvagn som är smidig att färdas med och enkel att fälla ihop och i somliga fall söker man efter en billig barnvagn som är säker och pålitligt.

Hos Pyret & Snäckan hittar du ett sortiment av smidiga vagnar med högsta kvalitet och säkerhet som du som förälder kan känna dig trygg att sätta ditt barn i. Botanisera bland varumärken som Bugaboo och den populära Bugaboo Fox eller Emmaljunga barnvagn där Emmaljunga NXT90 från Emmaljunga NXT serien är toppvalen på svenska marknaden. Även Britax som har sin modell Britax Smile och Cybex med bland annat Cybex Priam är toppmodeller och populära barnvagnar på marknaden idag. Thules barnvagn och sulky har också kommit som en start tillskott på svenska marknaden de senaste åren, tidigare fokuserade Thule primärt på cykelvagnar.

När du är på jakt efter vagn  kommer du att hitta många olika typer av duovagnar (vagn med både sittdel och liggdel), söker du efter syskonvagn kommer du att hitta ett urval av syskonvagnar som kan bära två barn samtidigt, resevagn skall motsvara mindre vagnar eller sulkys där det är viktigt att den är smidig och blir så liten som möjligt för att kunna följa med på resan. Vissa resevagnar uppfyller måttet för handbagage vilket gör det enkelt att ta med i kabinen på flyget. Ett tips också att tänka på är att inkludera specifika varumärken och modeller i din sökning, om du har några specifika preferenser eller önskemål.

Om du inte redan gjort det på förhand så är det en bra idé att läsa recensioner och jämför modeller och vagnar som vunnit bäst i test för att jämföra olika märken för att hitta den som passar bästs för dina behov. Det kan också vara en bra idé att besöka vår fysiska butik och testa olika modeller för att se vilken som passar dig bäst. Vi har även en körbana för barnvagnar att testa vagnen på olika underlag med.