FRI FRAKT ÖVER 499:-
PRISGARANTI
FÖRLOSSNINGSGARANTI
SNABB LEVERANS
BUTIK I STAFFANSTORP
♡ BUGABOO SUMMER SALE - 10-20% rabatt på utvalt
Britax Baby-Safe Core Midnight Grey
Britax Baby-Safe Core Midnight GreyBritax Baby-Safe Core Midnight GreyBritax Baby-Safe Core Midnight GreyBritax Baby-Safe Core Midnight GreyBritax Baby-Safe Core Midnight GreyBritax Baby-Safe Core Midnight GreyBritax Baby-Safe Core Midnight GreyBritax Baby-Safe Core Midnight GreyBritax Baby-Safe Core Midnight GreyBritax Baby-Safe Core Midnight GreyBritax Baby-Safe Core Midnight Grey
Britax

Britax Baby-Safe Core Midnight Grey

Britax Baby-Safe Core är ett lätt och flexibelt babyskydd som är ersättaren till den tidigare och populära Britax Primo babyskydd. 
Core är ett babyskydd som passa från nyfödd upp till 83 cm (0-13 kg) vilket är ungefär 0-15 månader. Core använder du med bilens bälte och bältesmonterar detta på bilen säte, eller används med fördel med isofix-bilbas (köpes separat). 

 Baby-Safe Core ger dig all-around komfort och en trygg och säker bilresa. Core har sidokrocksskydd som ger ett skydd vid sidokollisioner, mjukt vadderat nackstöd och en inlägg för nyfödd som stöder ditt barn och ger en mer naturlig sovställning. 
Baby-Safe Core har en låg vikt på endast 3,9 kg och är smidig att bära in och ur bilen men även enkel att fästa på barnvagn (adapter köpes separat). Med adapter så fungerar Baby-Safe Core på de flesta vagnarna på marknaden idag.

- i-Size godkänd
- Låg vikt: 3,9 kg
- Lättanvänd trepunktssele
- Tvättbart överdrag, enkelt att ta av
- Mjukt, stödjande huvudstöd
- Extra skydd för nyfödd (specialutvecklat inlägg)
- Sidokollisionskydd
- Sufflett som skyddar mot väder och vind
Mått: H61xB44xD64 cm
 

Läs recensioner ()

TEKNISK INFORMATION

Märke Britax
Färg Grå
Bredd 44
Tillverkarens Varunummer 2000038430