FRI FRAKT ÖVER 499 :-
SNABB LEVERANS
FÖRLOSSNINGSGARANTI
PRISGARANTI
STORT SORTIMENT
PRE SUMMER SALE är igång!
Cybex Cloud Z2 i-Size Deep Black
Cybex Cloud Z2 i-Size Deep BlackCybex Cloud Z2 i-Size Deep BlackCybex Cloud Z2 i-Size Deep Black
Cybex

Cybex Cloud Z2 i-Size Deep Black

Med nya Cloud Z2 babyskydd kan du njuta av allsidig flexibilitet och komfort för dig och ditt barn. Den smarta rotationsmekanismen gör att sätet är vändas åt sidan utan större ansträngning att lyfta i eller lyfta ur ditt barn i babyskyddet.(Isofix Base Z2 köpes separat). Base Z2 erbjuder säkerhet upp till 4 år då den kan användas till nästa nivå av bilbarnstol: Sirona Z2 i-Size.

 

Cybex Cloud Z2 i-Size babyskydd är efterträdaren till Cloud Z i-Size. Med nya Cloud Z2 kan du ställa babyskyddet i en lutning även när den är installerat i bilen vilket gör att ditt barn kan koppla av på redan och ger ännu mer komfort. Likt tidigare modell kan Cloud Z2 även fällas i fullt liggläge även utanför fordonet som en del i ett resesystem när ni använder babyskyddet på er barnvagn. Den integrerade suffletten erbjuder generös skugga både i och utanför er bil men även i det fulla liggläget. 

Med nya isofix Base Z2 roterar du enkelt bilstolen vilket underlättar din vardag.  

 

- Integrerat linjärt sidokrockskydd för maximal säkerhet

- Erbjuder ett ergonomisk liggläge i babyskyddet

- 180 ° rotationsmekanism inklusive körriktningskontroll (D.D.C.) och indikatorer som visar om stolen och basen är korrekt installerad. 

- i-Size godkänd UN R129/03
- Kan användas från nyfödd - ca 24 mån
- Barnets maxvikt: 13 kg
- Barnets mått: från 45 - 87 cm
- Spädbarnsinlägg ingår
- Höjdjusterbart huvudstöd
- Z2-line modulärt system
- Kan installeras med bilbälte om isofix bilbas ej används. 
 

Utrustat med ett linjärt sidoskyddssystem (L.S.P) vilket ökar ditt barns säkerhet vid eventuell sidokollision, i kombination med det energiabsorberande bilsätehöljet. Cloud Z2 har 11 lättanpassade nackstödspositioner med integrerade selestyrningar och kan ändras ett ljussäkert läge utanför bilen. Sätet kan svängas till bilens dörr vilket underlättar när man ska komma in eller ut med ert barn, tack vare den fantastiska Base Z2-mekanismen. Bilbasen inkluderar även en körriktningskontroll (D.D.C) vilket ger er en trygghet och säkerhet att babyskyddet inte kan vridas till ett framåtriktat läge.

 

Med hjälp av en enkel adapter (ingår till tex Cybex Priam barnvagn) kan alla CYBEX babyskydd lätt omvandlas till ett praktisk resesystem på barn- och sittvagnar. Dessa fungerar på Bugaboo, Baby Jogger, Joolz och Uppababy, Emmaljunga, Silver Cross, Britax med flera. CYBEX ger därmed en lätt, flexibel och platsbesparande reselösning för storstadslivet eller på vägen och erbjuder föräldrar en ny dimension av mobilitet. 

 

Vikt: 4,8 kg

L67 x B44 x H38 
 

Tyget kan maskintvättas i 30 grader.  

TEKNISK INFORMATION

Märke Cybex
Färg Svart