FRI FRAKT
SNABB LEVERANS
FÖRLOSSNINGSGARANTI
PRISGARANTI
STORT SORTIMENT
KAMPANJ! LEKSAKER UPP TILL 40%
Britax Hi-Liner bältesstol Midnight Grey
Britax Hi-Liner bältesstol Midnight GreyBritax Hi-Liner bältesstol Midnight GreyBritax Hi-Liner bältesstol Midnight GreyBritax Hi-Liner bältesstol Midnight GreyBritax Hi-Liner bältesstol Midnight GreyBritax Hi-Liner bältesstol Midnight GreyBritax Hi-Liner bältesstol Midnight GreyBritax Hi-Liner bältesstol Midnight Grey
Britax

Britax Hi-Liner bältesstol Midnight Grey

Pris 2 495 SEK
PRISGARANTI
FRI FRAKT ÖVER 499:-
FÖRLOSSNINGSGARANTI
SNABB LEVERANS

Britax Hi-Liner - framåtvänd bilbarnstol med maximal i-Size säkerhet och tillverkad i Tyskland.

Den nya Britax Hi-Liner är bältesstolen för alla som är ute efter en bilbarnstol med hög rygg och som är pålitlig och enkel att använda. Hi-Liner är utformad och tillverkad i Tyskland och uppfyller Britax högsta standarder när det gäller bekvämlighet och säkerhet på vägen. Hi-Liner är godkänd enligt senaste säkerhetsstandarden och har ett optimerat sittutrymme med generöst vadderat tygöverdrag - detta ger ditt barn en extra bekvämlighet även på de längre bilresorna. Stolen har en smal design som gör att den passar bra i de flesta bilar, så smal att tre Hi-Liners kan installeras bredvid varandra i baksätet på de flesta bilar. När stolen installeras gör det du det med fördel av den nya typen av isofix-fästet som Hi-Liner har, det nya fästet är smidigare att installera än Britax tidigare bilstolsmodeller och när stolen är installerad med isofix säkerställer du att stolen alltid sitter i en korrekt position och är stilla, även när barnet inte färdas i bältesstolen. Stolen kan också användas utan isofix och endast bilens bilbälte.

- Skyddar ditt barn på tre sätt: skalet skyddar barnets kropp från huvud till höft, övre och undre bältesguide ser till att bältet sitter i korrekt position och vadderat huvudstöd som skyddar barnet nacke och huvud.- Ny, smidigare isofix-installation (används oberoende av varandra)
- Inbyggt krockskydd
- Ergonomiskt och enkelt justerbart huvudstöd
- Justerbart ryggstöd som gör det möjligt att anpassa stolen efter sätet lutning
- Smal design, gör att fler får plats i bilen
- Enkel avtagbar klädsel som också tål maskintvätt
- i-Size godkänd för senaste R129 säkerhetsstandard


Till skillnad från många andra på marknaden tillverkas de flesta bilbarnstolar från Britax i Tyskland vilket inte bara säkerställer den högsta produktkvaliteten, det minskar också transportsträckorna och minkar på så sätt påverkan på miljön. Ett ytterligare steg i detta är att kartongen som Hi-Liner förvaras i kommer i ett återvunnet material. 
Vikt: 5.9kg
Mått (HxBxD): 63 – 83 x 44 x 42 cm

TEKNISK INFORMATION

Märke Britax
Färg Grå
Bredd 45
Åldersrekommendation 3,5 - 12 år. 15 - 36 kg
Godkänd enligt i-Size (R129)
Montering ISOfix eller bältad
Monteringsriktning Framåtvänd
Mått Mått (H x B x D): 63 – 83x44 x42 cm