FRI FRAKT ÖVER 499:-
SNABB LEVERANS
FÖRLOSSNINGSGARANTI
PRISGARANTI
BUTIK I STAFFANSTORP
KAMPANJ! -20% CYBEX GAZELLE S
Cybex Solution S2 I-FIX bältesstol Moon Black
Cybex Solution S2 I-FIX bältesstol Moon BlackCybex Solution S2 I-FIX bältesstol Moon BlackCybex Solution S2 I-FIX bältesstol Moon BlackCybex Solution S2 I-FIX bältesstol Moon Black
Cybex

Cybex Solution S2 I-FIX bältesstol Moon Black

Pris 1 795 SEK
PRISGARANTI
FRI FRAKT ÖVER 499:-
FÖRLOSSNINGSGARANTI
SNABB LEVERANS

Cybex Solution S2 i-Fix, uppföljaren till den populära Cybex Solution S i-Fix, är en bältesstol för barn mellan 4-12 år (100 - 150 cm).

Tillverkad med ditt barn i åtanke: Solution S2 i-Fix växer med barnet från 4 till 12 år och anpassar sig för de förändrade behoven. Den senaste medlemmen i den framgångsrika Solution S serien sticker ut med sina säkerhets- och komfort funktioner.

- Isofix, säkerställer stabilitet och säker installation
- Sidokollisionsskydd för ökad säkerhet - klickas ut men ett knapptryck och håller sig utfälld
- Patenterat, huvudstöd som hjälper till att undvika att huvudet faller framåt och håller sig i säkerhetszonen
- Integrerat luftflöde, tillåter luftcirkulation i hela stolen
- Extra bred sittyta, säkerställer komfort när stolen används
- Ryggstödet kan avlägsnas och stolen blir då en bältesskudde som kan användas när ditt barn är äldre

Bältesstolen sätts på bilens säte. När barnet sätter sig i den monteras stol och barn med bilens säkerhetsbälte. Solutions S2 i-Fix är utrustad med ISOFIX fäste som gör att man inte behöver spänna fast bältesstolen när inget barn åker i den och håller sig på sin plats.

Det lutbara huvudstödet hjälper till att motverka barnets huvud från att falla framåt när det sover och håller på så vis huvudet kvar i säkerhetszonen. Detta är särskilt viktigt vid en sidokollision då huvudstödet och det linjära sidokollisionsskyddet L.S.P. ger extra säkerhet för ditt barn.

Stolen har 12 positioners höjdjustering vilket ger optimal passform till ditt växande barn, som alltid åker komfortabelt och med optimal säkerhet. Smart enhandjustering underlättar för föräldern att ställa in stolen rätt.

Solution S2 i-Fix växer med ditt barn från 3 till 12 år, en lång tidsperiod med stora storleksskillnader hos barnet. Stolens 12 justerbara höjdlägen gör att den kan växa med barnet. Huvudskyddet växer med det individuella utrymme som behövs för barnet. Den smarta enhandjusteringen gör det snabbt och enkelt att anpassa stolen.
Finns i olika färger, här visas navy blue. 

Läs recensioner ()

TEKNISK INFORMATION

Märke Cybex
Färg Svart