FRI FRAKT ÖVER 499:-
SNABB LEVERANS
FÖRLOSSNINGSGARANTI
PRISGARANTI
STORT SORTIMENT
FÅ 10% RABATT MED KOD: NU10
Britax Swivel bilbarnstol Space Black
Britax Swivel bilbarnstol Space BlackBritax Swivel bilbarnstol Space BlackBritax Swivel bilbarnstol Space BlackBritax Swivel bilbarnstol Space BlackBritax Swivel bilbarnstol Space Black
Britax

Britax Swivel bilbarnstol Space Black

Pris 4 699 SEK
PRISGARANTI
FRI FRAKT ÖVER 499:-
FÖRLOSSNINGSGARANTI
SNABB LEVERANS

Möt Britax SWIVEL, den ultimata följeslagaren genom alla stadier av ditt barns tillväxt, från födseln upp till 7 år (125 cm). 
Med en imponerande 360°-rotation gör Britax SWIVEL det enkelt för ditt barn att kliva in och ut ur bilbarnstolen. Flexibilitet sträcker sig från den mysiga insatsen för nyfödda till att anpassa sig efter barnets ökande storlek och behov när det växer från spädbarnsålder till skolåldern. Stolen är en superbra stol att välja ifall ni endast önskar en bilstol under alla åldrar som ert barn behöver en bilbarnstol, fungerar också super som en extra stol i den andra bilen eller åt morförädrarna för som inte behöver byta stol i takt med att barnen växer. 
Swivel är en komplett stol med en integrerad isofix bas som kan rotera, stolen kan inte avlägsnas från basen.

Här kan du se när vi demar stolen i vår butik!

- 360°-Rotation: Ger enkel in- och utresa för barnet och underlättar för föräldrar.
- Integrerad isofix bas ingår
- Anpassningsbar Tillväxt: Passar från nyfödd upp till 7 år (125 cm) med olika inställningar för optimal komfort och säkerhet.
- Bältesstol-funktion: Omvandlingsbar till bältesstol för fortsatt användning när barnet växer.
- Enkel rotation till bildörren: Möjliggör smidig fastsättning av barnet med endast en fri hand.
- Separata ISOFIX-anslutningar: Ger enkel och stabil installation i bilen.
- Långvarigt bakåtvänt åkande
- Certifierad enligt UN R129-standarder, möjliggör bakåtvänt åkande upp till 4 års ålder (105 cm) / 18kg
- Djupa säkra sidovingar: Ger extra skydd under resan och skapar en trygg miljö för barnet.
- Robust Stödben: Ger stabilitet och säkerhet även vid eventuella kollisioner.
- Flera Lutningslägen: Ger flexibilitet för olika åldrar och situationer, med extra lutning för nyfödda och justerbart nackstöd för perfekt hållning genom åren.
- Flexibel Användning: Anpassningsbar från 5-punktssele (upp till 105 cm) till bältesstol (därefter bilens säkerhetssele) för att följa barnets tillväxt upp till 7 års ålder.

Det är bra att tänkta på att det är säkrare för små barn att åka bakåtvänt så länge som möjligt, små barn har underutvecklade nack- och ryggmuskulatur och i Sverige rekommenderas att inte vända barnets bilbarnstol förrän tidigast vid 4 års ålder, men många barn kan åka bakåtvänt längre än så. Det minskar belastningen på nacken vid en eventuell kollision och ökar därmed säkerheten i bakåtvänt färdande. Vi hjälper gärna er med tips och förslag på bilbarnstolar som hjälper er i er bil om ni har frågor eller funderingar.

Läs recensioner ()

TEKNISK INFORMATION

Märke Britax
Färg Svart
Bredd 53,00000000