FRI FRAKT ÖVER 499:-
SNABB LEVERANS
FÖRLOSSNINGSGARANTI
PRISGARANTI
BUTIK I STAFFANSTORP
BARNVAGNSPAKET! BRITAX SMILE 5Z DUOVAGN 10 995:-
Cybex Solution G i-Fix Moon Black
Cybex Solution G i-Fix Moon BlackCybex Solution G i-Fix Moon BlackCybex Solution G i-Fix Moon BlackCybex Solution G i-Fix Moon BlackCybex Solution G i-Fix Moon BlackCybex Solution G i-Fix Moon Black
Cybex

Cybex Solution G i-Fix Moon Black

Pris 2 295 SEK
PRISGARANTI
FRI FRAKT ÖVER 499:-
FÖRLOSSNINGSGARANTI
SNABB LEVERANS

Cybex framåtvända bilbarnstol har en hög rygg och erbjuder ditt barn en fantastisk komfort när det är dags för ditt barn att åka framåt, tillsammans med de främsta säkerhetsfunktionerna som håller ditt barn säkert. 

Cybex Solution G i-Fix bältesstol:
- LSP System Plus som skyddar vid sidokollisioner
- Kan ställas i lutläge med en hand
- ISOFIX-montering
- Patenterat fällbart nackstöd
- Höjdjusterbart nackstöd
- Flexibla sidovingar
- Erbjuder säkrare sovställning
- Erbjuder förbättrad sovkomfort med lutläge som kan ställas med en hand

Solution G i-Fix är bältesstolen som erbjuder en hög rygg och bakåtlutning som kan lutas med en hand. Stolen har även Cybex patenterade och lutbara nackstödet som kan ställas i tre läge och hjälper till att förhindra att ditt barns huvud fallet framåt när de slumrar - skyddar ditt barn även när de somnat i bilstolen. 

LSP System Plus
Det linjära sidokollisionsskyddet Plus kan avleda upp till 20 % av sidokollisionskrafterna bort från ditt barn*. Ett energiabsorberande skal neutraliserar sedan denna kraft på ett säkert sätt. (* Jämfört med samma säte utan ett LSP-system.)

Stolen har även ett fritt luftflöde som håller ditt barn svalt. Luft strömmar igenom bilbarnstolen och för bort värme och håller ditt barn bekvämt och glad.

Läs recensioner ()

TEKNISK INFORMATION

Märke Cybex
Färg Svart
Tillverkarens Varunummer 522002275