FRI FRAKT ÖVER 499:-
PRISGARANTI
FÖRLOSSNINGSGARANTI
SNABB LEVERANS
BUTIK I STAFFANSTORP
♡ BUGABOO SUMMER SALE - 10-20% rabatt på utvalt

TIPS PÅ BABYSHOWERPRESENTAtt hitta den perfekta presenten till en blivande mamma är såklart otroligt roligt men kanske inte det lättaste. Babyshowers är tillfällen då nära och kära samlas för att fira den kommande ankomsten av en liten bebis.

Här har vi försökt underlätta för dig genom att ta fram presenttips för den blivande mamman. Du hittar våra bästa presentidéer som garanterat kommer bli uppskattade och framförallt underlätta den kommande tiden som nybliven förälder:

 

Amningskudde: En bekväm amningskudde är ovärderlig för en ammande mamma. Det ger stöd och hjälper till att skapa en bekväm amningsposition.

Babykläder och filtar: Söta små bebiskläder och mjuka filtar är alltid uppskattade. Välj hellre en lite större storlek då bebisen de första månaderna växer i blixtsnabb fart.

Babynest: En av våra absolut populäraste babyprodukter är babynest, i detta kan bebis ligga tryggt medan mamma får andrum en stund. Babynestet är också perfekt att ha i spjälsängen för extra stöd och ger en känsla av omfamning.


Skönhets- och välmåendeprodukter: Ge den blivande mamman lite egentid med skönhetsprodukter eller en presentkorg med massageoljor, badprodukter och ansiktsmasker. Tips! Ge bort ett ”presentkort” med ”jag-passar-bebis” så mamman får ta sin tid.

Babyvårdspaket: Ett kit med babyvårdsprodukter som nagelkit, badtermometer, badcapes, våtservetter och blöjor är praktiskt att ha hemma den första tiden.


Massage- eller spa-gåva: Ge den blivande mamman en avkopplande stund med ett presentkort på välbehövlig massage eller spa-behandling.

Mjuka amnings-BH: Bekväma och stödjande amnings-BH's är oumbärliga för en nybliven mamma, oavsett om man ammar eller ej kan det vara ett skönt stöd för ömmande bröst.

Minnesbok/föräldrabok: En bok där den blivande mamman kan dokumentera sina tankar, känslor och minnen under graviditeten och barnets första år.


Handgjorda eller personliga gåvor: Blöjtårta eller Babykit du själv sätter ihop är också en superfin present att få ge bort. Vi hjälper gärna till med både blöjtårta och presentkit i vår butik.

Oavsett vilken present du väljer är det tanken och omtanken bakom gesten som räknas mest. Att visa kärlek och stöd till den blivande mamman är det absolut viktigaste under babyshowern.