FRI FRAKT ÖVER 499:-
SNABB LEVERANS
FÖRLOSSNINGSGARANTI
PRISGARANTI
BUTIK I STAFFANSTORP
☼ FYNDA MED VÅRA PAKETPRISER!

Tips till dig som gravid!

Tiden som gravid ser väldigt olika ut. Vissa har en fantastisk graviditet och andra har det precis tvärtom. Vi hoppas att våra tips nedan kan vara till hjälp till dig som väntar på en ny familjemedlem.

  1. - Fyll frysen med luncher/mat som enkelt går att värma upp. Du kommer inte att ångra dig.

  2. - Vi vet att det den sista tiden innan ankomst kan vara riktigt tuff och gå långsamt. Fokusera inte för mycket på utsatt BF, utan mer att nu kan det hända närsomhelst. Enbart en väldigt liten % föder på utsatt BF.

  3. - Prata med dina nära och kära om den första tiden. Det kan vara bra att flagga för att du återkommer hur du känner dig och vad du orkar med så du inte har en välkomstkommité utanför BB.

  4. - Sköna kuddar, serier, snask och en vattenflaska. Oavsett om du kommer amma eller ge ersättning kommer du tillbringa en hel del tid i soffan/fåtöljen, det kan vara värt att ladda upp med lite gott.

  5. - Försök att inte ha för höga förväntningar på den första tiden. Den upplevs väldigt olika från person till person. Ingen vet innan om de får en bebis som sover lite, hur amningen kommer att gå (OM du väljer att amma) eller hur du kommer att må fysiskt och psykiskt. Försök att ta en dag i taget och kom ihåg att allt går i faser. Du kommer få sova igen vi lovar. :)

  6. - En period många inte pratar om är att den absolut första tiden efter en förlossning både vaginal och kejsarsnitt. Din kropp kan göra ont och bara en lite promenad eller toalettbesök kan kännas som ett marathon för vissa. Det går över men med det sagt är detta väldigt påfrestande när man precis har fått sin bebis och det kan vara skönt att känna till.

Vi vill avsluta med att önska dig stort lycka till på denna fantastiska, underbara, omtumlande, ibland väldigt tuffa resa det faktiskt är att bli mamma. Du kommer vara med om något som är unikt för dig och ingen annan resa ser likadan ut. Kom ihåg att lyssna på dig själv och din bebis (för mammans intuition är i en liga för sig).