FRI FRAKT ÖVER 499 :-
SNABB LEVERANS
FÖRLOSSNINGSGARANTI
PRISGARANTI
STORT SORTIMENT
KAMPANJ PÅ POPULÄRA MATSTOLAR FRÅN STOKKE!
Elvie elektrisk bröstpump Dubbel
Elvie elektrisk bröstpump DubbelElvie elektrisk bröstpump DubbelElvie elektrisk bröstpump DubbelElvie elektrisk bröstpump Dubbel
Elvie

Elvie elektrisk bröstpump Dubbel

Pris 6 999 SEK
PRISGARANTI
FRI FRAKT ÖVER 499:-
FÖRLOSSNINGSGARANTI
SNABB LEVERANS

Elvie Pump är en elektrisk och bärbar bröstpump som kopplas till en gratisapp med extra funktioner. Denna moderna bröstpump är tyst och jobbar lätt i en vanlig amnings-bh och är helt hands-free.

Bärbar - Liten och lätt och passar i din amnings-BH och blir således hands-free. Ingen sladd, ingen slang.
Tyst: Med hjälp av innovativ teknologi har Elvie skapats med så lite störande ljud som möjligt, allt för du skall kunna pumpa i lugn och ro och göra annat samtidigt.
Smart & smidig: Elvie Pump kan monteras på några sekunder och har bara fem delar som behöver rengöras. Inga sladdar, inga klädbyten, inget krångel. 

Elvie bröstpump har utvecklats för att passa den moderna vardagen. Den är liten och lätt och är den tystare, bärbara bröstpumpen som med hjälp av innovativ teknologi minskat alla störande ljud så att du kan pumpa i lugn och ro. Placera pumpen i din amnings-bh, sätt igång den och tryck på Spela-knappen på själva pumpen eller i appen för att starta en session. Elvie Pump växlar automatiskt från stimuleringsläge till pumpläge och slutar pumpa när flaskan är full. Elvie Pump har designats för att passa i din amnings-bh och i ditt liv – så att du kan leva som vanligt medan du pumpar.

I Elvie bröstpump dubbel ingår:
Detta ingår: 2 pumpenheter, 4 flaskor (150 ml), 4 förvaringslock, 2 brösttrattar (24 mm), 2 brösttrattar (28 mm), 4 ventiler, 4 pipar, 4 förseglingar, 4 bh-justerare, 2 USB-laddkablar och 2 väskor

Mått (x2): H128 x B110 x D68 mm
Vikt (x2): 225 g 

Kompabilitet: 
Elvie Pump kan användas både med och utan appen. Appen är gratis och kan laddas ner från Apple App Store och Google Play Store. Elvie Pump är kompatibel med iPhone 5S eller senare (iOS10+) och Android 6 och nyare versioner som stöder Bluetooth Smart/Bluetooth Low Energy (förutom Huawei-telefoner). 

TEKNISK INFORMATION

Märke Elvie