FRI FRAKT ÖVER 499:-
PRISGARANTI
FÖRLOSSNINGSGARANTI
SNABB LEVERANS
BUTIK I STAFFANSTORP
CYBEX RESEVAGN LIBELLE NU 2479:- ENDAST T.O.M. 16/6
Elvie elektrisk bröstpump Dubbel
Elvie elektrisk bröstpump DubbelElvie elektrisk bröstpump DubbelElvie elektrisk bröstpump DubbelElvie elektrisk bröstpump Dubbel
Elvie

Elvie elektrisk bröstpump Dubbel

Pris 5 949 SEK (6 999 SEK)
PRISGARANTI
FRI FRAKT ÖVER 499:-
FÖRLOSSNINGSGARANTI
SNABB LEVERANS
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 5 949 kr

Elvie Pump är en elektrisk och bärbar bröstpump som kopplas till en gratisapp med extra funktioner. Denna moderna bröstpump är tyst och jobbar lätt i en vanlig amnings-bh och är helt hands-free.

Bärbar - Liten och lätt och passar i din amnings-BH och blir således hands-free.- 
Tyst: Med hjälp av innovativ teknologi har Elvie skapats med så lite störande ljud som möjligt, allt för du skall kunna pumpa i lugn och ro och göra annat samtidigt.
Smart & smidig: Elvie Pump kan monteras på några sekunder och har bara fem delar som behöver rengöras. Inga sladdar, inga klädbyten, inget krångel. . 

Elvie bröstpump har utvecklats för att passa den moderna vardagen. Den är liten och lätt och är den tystare, bärbara bröstpumpen som med hjälp av innovativ teknologi minskat alla störande ljud så att du kan pumpa i lugn och ro. Placera pumpen i din amnings-bh, sätt igång den och tryck på Spela-knappen på själva pumpen eller i appen för att starta en session. Elvie Pump växlar automatiskt från stimuleringsläge till pumpläge och slutar pumpa när flaskan är full. Elvie Pump har designats för att passa i din amnings-bh och i ditt liv – så att du kan leva som vanligt medan du pumpar.

Med den nya pumpfunktionen SmartRhythmTM kan Elvie Pump anpassas efter dina behov. Nu kan du välja mellan fyra olika sugrytmer med olika intensitet för att optimera din mjölkproduktion, skydda känsliga bröstvårtor eller snabbt tömma överfulla bröst. På så sätt kan du pumpa smartare, inte hårdare.   Elvie Pump är den minsta bröstpumpen som kan bäras diskret innanför BH:n med smart handsfree pumpning. Nu kan du känna dig trygg oavsett var du väljer att pumpa, hemma eller på en fotbollsmatch.   

Elvie Pump har små piezopumpar som skapar ett kraftfullt sug med hjälp av små skivor som rör sig med 21 000 svängningar per sekund – det är bortom mänsklig hörsel (alt. det är snabbare än någon kan höra)! Vilket är en egenskap som ingen konkurrera med idag. 


I Elvie singel bröstpump ingår:
1 pumpenhet, 2 flaskor (150 ml), 2 förvaringslock, 1 brösttratt (24 mm), 1 brösttratt (28 mm), 2 ventiler, 2 pipar, 2 förseglingar, 2 bh-justerare, 1 USB-laddkabel och 1 väska.

I Elvie dubbel bröstpump ingår:
2 pumpenheter, 4 flaskor (150 ml), 2 förvaringslock, 2 brösttrattar (24 mm), 2 brösttrattar (28 mm), 4 ventiler, 4 pipar, 4 förseglingar, 4 bh-justerare, 2 USB-laddkablar och 2 väskor.
 

Kompabilitet: Elvie Pump är kompatibel med de senaste smartphones som stöder Bluetooth Low Energy. Om du har en iPhone måste det vara en iPhone 5S eller senare. Du måste också ha iOS11 eller senare. Om du har en Android-telefon behöver du version 8 eller senare. För den mest uppdaterade kompatibilitetsinformationen, vänligen besök elvie.com. Om din telefon inte är kompatibel är det inte ett problem. Du kan fortfarande använda din pump genom att använda kontrollerna på pumpenheten.   

Läs recensioner ()

TEKNISK INFORMATION

Märke Elvie
Färg Multifärgad
EAN 5060442520400
Tillverkarens Varunummer EP01-02-SES