FRI FRAKT
SNABB LEVERANS
FÖRLOSSNINGSGARANTI
PRISGARANTI
STORT SORTIMENT
KAMPANJ! LEKSAKER UPP TILL 40%

Elvie

Elvie - Smart bröstpump och bäckenbottentränare

Elvie Pump är den tysta, bärbara bröstpumpen som passar i din bh och i ditt liv. Med hjälp av revolutionerande teknik har störande ljud avlägsnats så att du kan pumpa i lugn och ro. Elvie är ett varumärke som utgår från ett kvinnligt perspektiv och bryter ny mark med hjälp av smart teknologi.


BRÖSTPUMP - VAR SOM HELST, NÄR SOM HELST

Med Elvie Pump i ditt liv kan du pumpa precis när du själv känner för det - hemma, på jobbet eller på språng. 
Elvie Pump gömmer sig i din amnings-bh vilket innebär slut på smygande,
sökande efter ett vägguttag och kanske bäst av allt: inga sladdar eller slangar att rengöra.
Pumpa ostört medan ditt liv flyter på som vanligt.
 

Elvie Trainer

För starkare bäckenbotten Elvie Trainer är prisbelönad bäckenbottentränare som ger bättre kontroll över blåsan, snabbare återhämtning efter förlossning och bättre sex.

Denna kniptränare har vunnit mer än 11 utmärkelser och älskas av kvinnor världen över.
 

SKAPAD FÖR ATT MOTIVERA

Missionen för Elvies produkter ligger till grunden för allting som Elvie skapar: 
Att förbättra kvinnors liv med hjälp av smartare teknologi

 

Med Elvie lämnar du stenåldern. I en värld med självkörande bilar ska inte kvinnor behöva nöja sig med produkter som ger dålig design eller färgglada varianter av gammal teknik.
Elvies mission är att förbättra kvinnors liv med hjälp av smartare teknologi och att utgå från ett kvinnligt perspektiv och har gjort sedan 2013.

Varumärket och marknadsföringen kan uppfattas som provocerande vilket inte är tanken, utan Elvie brinner för att prata öppet om kvinnors kroppar för att kunna bidra med produkter som de förtjänar.
Med ett genuint kvinnligt perspektiv och designexpertis i världsklass arbetar Elvie för att förändra kvinnors syn på sig själva.

Kännetecken för Elvie är den minimalistiska designen i deras produkter, mjuka designen med sina former och linjer. I sortimentet hittar vi Elvie Pump, Elvie Trainer, Elvie Curve och Elvie Catch.