FRI FRAKT ÖVER 499:-
SNABB LEVERANS
FÖRLOSSNINGSGARANTI
PRISGARANTI
STORT SORTIMENT
CYBEX TALOS S INKL. BABYSKYDD & BAS 14 399:-
NUK amningsinlägg High Performance
NUK amningsinlägg High Performance NUK amningsinlägg High Performance NUK amningsinlägg High Performance NUK amningsinlägg High Performance
NUK

NUK amningsinlägg High Performance

Pris 79 SEK
PRISGARANTI
FRI FRAKT ÖVER 499:-
FÖRLOSSNINGSGARANTI
SNABB LEVERANS
NUK amningsinlägg High Performance är ovala superabsorberande amningsinläggen som skyddar kläder och hud. Extra stark och effektiv uppsugningsförmåga tack vare den inre kärnan med textur och micropärlor. Dessa högpresterande amningsinlägg har en silkeslen känsla mot huden och fantastisk passform tack vare 3D-utformningen. Inläggen är tunna och diskreta samt hygieniskt förpackade en och en.

NUK High Performance Breast Pads är superabsorberande amningsinlägg som snabbt och effektivt samlar upp bröstmjölk. Det inre lagret har en extra effektiv förmåga att suga upp vätska tack vare dess textur och micropärlorna. Inläggen är uppbyggda i multi lager men är trots detta tunna och diskreta. 

Inläggen är utformade efter anatomin hos mamman och har en 3D-utformning som omfamnar bröstet. Insidan är silkeslen för att förebygga att inlägget fastnar mot bröstet. Inläggen andas och det yttersta lagret är vattentätt. Individuellt förpackade för bästa hygien.  

- 30st/förpackning
- 40% mer effektiv uppsugningsförmåga än föregående modeller av inlägg.
- Tunna och diskreta.
- Hygieniskt förpackade styckvis i prasselfri förpackning
- Optimal passform mot bröstet tack vare 3D-design
- Dubbelhäftande tejp på två ställen. Ej synliga genom kläder.
- Inläggen är ovala och mäter 135mmx125mm
Läs recensioner ()

TEKNISK INFORMATION

Märke NUK
Färg Vit