FRI FRAKT ÖVER 499:-
PRISGARANTI
FÖRLOSSNINGSGARANTI
SNABB LEVERANS
BUTIK I STAFFANSTORP
♡ BUGABOO SUMMER SALE - 10-20% rabatt på utvalt
Done by Deer Skötväska Black
Done by Deer Skötväska BlackDone by Deer Skötväska BlackDone by Deer Skötväska BlackDone by Deer Skötväska BlackDone by Deer Skötväska BlackDone by Deer Skötväska BlackDone by Deer Skötväska BlackDone by Deer Skötväska Black
Done by Deer

Done by Deer Skötväska Black

Pris 1 149 SEK
PRISGARANTI
FRI FRAKT ÖVER 499:-
FÖRLOSSNINGSGARANTI
SNABB LEVERANS

Denna praktiska skötväska/ryggsäck från Done by Deer kombinerar funktionalitet med tidlös design och har tillverkats med återvunnet material från 38 PET-flaskor, som används både till det yttre tyget och det inre fodret. Ryggsäcken är rymlig och idealisk för att bära alla nödvändiga babyprodukter när du är ute och reser.

Den breda öppningen gör det enkelt att nå dina saker, och med sju inre fickor och en yttre ficka med dragkedja kan du enkelt organisera dina tillhörigheter. Justerbara axel- och bröstband gör det möjligt att anpassa passformen för att göra ryggsäcken bekväm att bära.

Ryggsäcken är utrustad med vattentäta dragkedjor och har en väderbeständig yta, vilket gör den perfekt för äventyr i alla väder. Oavsett om du är mamma eller pappa, kan du gå ut i stil med denna unisex-ryggsäck.

Läs recensioner ()

TEKNISK INFORMATION

Märke Done by Deer
Färg Svart
Bredd 10
Volym 0,02205
Tillverkarens Varunummer 7003560
Mått 10x45x49cm