FRI FRAKT
SNABB LEVERANS
FÖRLOSSNINGSGARANTI
PRISGARANTI
STORT SORTIMENT
KAMPANJ! LEKSAKER UPP TILL 40%
Emmaljunga Tillbehörspaket Ranger Limited Edition
Emmaljunga

Emmaljunga Tillbehörspaket Ranger Limited Edition

Pris 2 308 SEK (2 885 SEK)
PRISGARANTI
FRI FRAKT ÖVER 499:-
FÖRLOSSNINGSGARANTI
SNABB LEVERANS
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 2 164 kr

Matcha din Emmaljunga NXT90 Ranger barnvagn med detta tillbehörspaket Ranger Limited Edition

Emmaljunga Åkpåse ser till att ditt barn får en bekväm och skön barnvagnstur året om. Denna praktiska åkpåse har mjuk fleece som skyddar mot kyla, vind och rusk. När det är lite varmare ute kan du ta av överdelen och istället använda åkpåsen som en sittdyna. Praktisk öppning på framsidan för lättare av- och påkliving.  Åkpåsen passar både mindre och större barn då den har öppningar för 5-punkts bälte i 2 olika höjder.

- Emmaljunga skötväska är en rymlig och modern skötväska som matchar din Emmaljunga-barnvagn. Skötväskan är gjord för att få plats med det man behöver till din bebis med smarta fickor för allt som du kan tänkas behöva när du är ute på tur. Separat, tvättbar skötbädd ingår. I bild visar vi Emmaljunga Skötväska Travel.

När skötväskan inte används mer till vagnen kan den användas som en snygg datorväska.  

Samtliga material testas kontinuerligt för att säkra att de följer REACH-reglementet för kemiskt innehåll, vilket gör det tryggare för dig och ditt barn.

Emmaljunga organiser fästes på styret med exakta mått till det fina Leatherette styret så att den inte skadas och fungerar sömlöst. Med organisern blir looken perfekt och du har allt lättillgängligt: utrymme för nappflaskan, din mobil, nycklar eller en mindre uppsättning blöjor. Organisern kommer i matchande färger till din Emmaljunga barnvagn, men passar de flesta vagnarna på marknaden.
Maxbelastning: 2 kg.

TEKNISK INFORMATION

Märke Emmaljunga
Färg Grön