FRI FRAKT ÖVER 499:-
SNABB LEVERANS
FÖRLOSSNINGSGARANTI
PRISGARANTI
BUTIK I STAFFANSTORP
KAMPANJ! -20% CYBEX GAZELLE S
Axkid sittdyna by AeroMoov bältesstol
Axkid sittdyna by AeroMoov bältesstolAxkid sittdyna by AeroMoov bältesstol
Axkid

Axkid sittdyna by AeroMoov bältesstol

Pris 499 SEK
PRISGARANTI
FRI FRAKT ÖVER 499:-
FÖRLOSSNINGSGARANTI
SNABB LEVERANS

Axkid Cooling pads är designade för att minska risken för överhettning och hålla barnen bekväma i bilbarnstolen under varma dagar. Dynan använder en unik 3D-teknologi som avleder överskottsvärme och skapar ett lager av svalkande luft mellan barnet och bilbarnstolen. Dessa kylpads absorberar fukt och svett, är mjuka, bekväma och maskintvättbara. De passar till alla bakåtvända bilbarnstolar från Axkid och är tillverkade av ekologisk bomull samt är återvinningsbara.

Den 3D-honeycomb strukturen skapar luftutrymme runt barnets rygg, ben och huvud och säkerställer konstant luftcirkulation och hög komfort. Detta förhindrar överhettning, vilket är särskilt viktigt under varma sommardagar. Genom att kombinera AeroMoovs expertis på Air Layers med Axkids kunskap om bilbarnstolar, erbjuder Axkid Cooling Pads hög komfort och kvalitet. 
Dynorna levereras i två delar för att täcka både sätet och nackstödet och ärde OekoTex 100 klass 1-certifierade, vilket garanterar att de är fria från skadliga ämnen för barnets säkerhet.
Axkid sätter säkerheten i första hand för att säkerställa en trevlig och trygg upplevelse för barnet även under varma förhållanden. Denna dyna passar till framåtvänd bilbarnstol (bältesstol) och fungera även till andra stolan än Axids.

Läs recensioner ()

TEKNISK INFORMATION

Märke Axkid
Färg Svart