FRI FRAKT ÖVER 499 :-
SNABB LEVERANS
FÖRLOSSNINGSGARANTI
PRISGARANTI
STORT SORTIMENT
PRE SUMMER SALE är igång!

Axkid är ett svenskt företag som tillverkar säkra bilbarnstolar och säkerställer ett bakåtvänt bilåkande under många år.

Axkid är skaparna av de populära minikid-familjen som funnits på bilstolsmarknaden i över 10 år vilket säkerställt att ditt barn kan åka bakåtvänt så länge det går, något vi också förespråkar. De har även tillverkat en bilbarnstol Axkid One 2 som installeras med isofix och kan bära hela 23 kg, vilket är mer än någon annan på marknaden idag.

Axkid erbjuder maximalt säkra produkter och jobbar ständigt med att lösa förälders behov och göra bilåkandet för ditt barn så smidig som möjligt utan att tumma på säkerhet. Axkid vill sätta nya, högre standarder för barnens säkerhet i trafiken.

Axkid bilbarnstolar tillhandahåller unika och innovativa funktioner, tekniska lösningar och förbättrad komfort för alla i familjen. Lösningen på ökad säkerhet i trafiken är bakåtvänt åkande åt ditt barn till förbi 4 års ålder (upp till ca 7 år) - de  erbjuder bilbarnstolar som har klarat av ett av världens tuffaste krocktester – det svenska Plustestet vilket är ett kvitto på deras säkra bilbarnstolar och ständiga arbete för bakåtvänt åkande upp till 7års ålder på ditt barn.