FRI FRAKT ÖVER 499 :-
SNABB LEVERANS
FÖRLOSSNINGSGARANTI
PRISGARANTI
STORT SORTIMENT
KAMPANJ PÅ POPULÄRA MATSTOLAR FRÅN STOKKE!

Sebra

Sebra är ett danskt företag som specialiserar sig på tillverkning av leksaker till barn, sängkläder, möbler, matserviser och andra fina saker till barn och sitt barnrum. Sebra betonar sin egen design och attraktion åt många förälder som vill ha det bästa. Sebra erbjuder modern design och innovativa färger som kombineras med traditionella hantverksformer, såsom virkning och stickning. En betydande del av deras kollektioner består av handgjorda produkter som tillverkas av naturliga material som trä, ull och bomull. Dessa produkter väcker barnens fantasi och uppfyller samtidigt föräldrarnas krav på kvalitet och kreativitet. Inom Sebras sortiment finns ett brett utbud av Sebra juniorsängar, barnmöbler, barninredning och leksaker som kan tilltala olika målgrupper.

Sebra grundades år 2004 och deras sortiment präglas av enkelhet med skandinavisk prägel. Huvuddelen av kollektionerna tillverkas med äkta material, inklusive trä, ull, återvunnet papper och ekologisk bomull. Denna betoning av äkta material och hållbarhet är viktigt att framhäva tillsammans med det återvunna materialet. Dessutom är kollektionena ofta handgjorda, vilket gör varje produkt unik och tilltalar kunder som söker efter unika barnprodukter till sina barn.

Sebra har en vision att skapa ett glatt hem med utrymme för barnets kreativitet, där man inte behöver kompromissa med estetiken. Genom att erbjuda kvalitetsprodukter fyllda med glädje för både lekfulla barn och stilmedvetna föräldrar försöker Sebra uppfylla sina kunders behov och önskemål.