FRI FRAKT
SNABB LEVERANS
FÖRLOSSNINGSGARANTI
PRISGARANTI
STORT SORTIMENT
Sista chansen! FRI FRAKT BARA IDAG

Bugaboo Donkey 5 - för ett eller två barn! 

Barnvagnen som växer med din familj.
Bugaboo Donkey 5 är smidigt konstruerad för både ett eller två barn - Bugaboo Donkey 5 har den stora fördelen att kunna göras om till en vagn som passar två barn av antingen olika eller samma ålder. Barnvagnen har en smidig konstruktion som gör att den är lätt att fälla ihop om du behöver lasta den i bilen.

Donkey 5 finns i flera olika färgkombinationer, nu med svarta och gråa bastyger och svart eller grafiit-färgat chassi. Suffletten finns i flera olika glada färger, men även i svart och gråmelerat ifall du vill ha samma färg genomgående på hela din syskonvagn.

Det finns en rad olika barnvagnsmodeller att välja mellan och som förälder vill man självklart ge det bästa till sitt barn. Bugaboo Donkey har redan använts av många föräldrar och fått idel lovord. Bugaboo Donkey 5 uppfyller alla de höga säkerhetskraven som är ett måste på dagens barnvagnar.

Bugaboo Donkey 5 Mono
Oavsett om du ska ut på stan eller gå en promenad i skogen är Bugaboo Donkey en idealisk lösning. Sidobagagekorgen och den stora bagagekorgen innebär att det finns tillräckligt med förvaringsutrymme för shopping eller en dagsutflykt. Du kommer lätt åt båda, utan att väcka ditt barn som sover i liggdelen eller i den justerbara sittdelen.

Bugaboo Donkey 5 Duo
Att gå ut och gå med fler än ett barn kan vara en utmaning, men med Bugaboo Donkey blir det enkelt. Den flexibla barnvagnen anpassas enkelt efter dina behov, och underlättar din vardag med smarta funktioner. Med tre klick förvandlar du den från en duo-vagn till en mono-vagn.

Bugaboo Donkey 5 Twin
Det har aldrig varit enklare – eller bekvämare – att gå ut med tvillingar! I tvillingläget ger Bugaboo Donkey den skönaste åkturen för båda dina bebisar. Och när barnen blir lite äldre kan du placera dem i sittdelar så att de är vända mot varandra, mot dig eller mot omvärlden. Och med bara tre enkla klick omvandlar du tvillingvagnen till en mono-vagn.