FRI FRAKT ÖVER 499 :-
SNABB LEVERANS
FÖRLOSSNINGSGARANTI
PRISGARANTI
STORT SORTIMENT
KAMPANJ PÅ POPULÄRA MATSTOLAR FRÅN STOKKE!

Nu ännu bättre än någonsin

Bugaboo Fox 5 är Bugaboos smartaste och mest innovativa barnvagn och lanseras 2023.

NYA FOX 5

✔ Extra lång sittdel

✔ En-hands hopfällning

✔ Ännu bättre stötdämpning

✔ Mer miljövänlig än någonsin

✔ Förbättrad manövrering

Gå ännu längre än förr - Bugaboo Fox 5 easy-to-use och den vagn som erbjuder bäst körkomfort av alla deras vagnar. Fox 5 erbjuder fantastisk körkänsla oavsett om du är ute i tuffare terräng i skogen eller stadskörning i city. Fox 5 har dämpning på hela tre olika ställen som tillsammans erbjuder den sköna körkänslan och den bästa manövreringen. Fox 5 har en unik design och är utvecklad till perfektion för att vara enkel och kompromisslös i din vardag. 

Liggdelen har med en extra ventilationslucka i mesh, optimal för varmare dagar vilket även ger en tittlucka utåt åt ditt barn. Den kvicka fempunktsselen i den ergonomiska sittdelen har mjuka axelkuddar vilket erbjuder en skönare komfort. Sittdelen när du har Fox 5 som sittvagn är förlängningsbar vilket ger 10 extra cm i jämförelse med tidigare modeller från Bugaboo - 5 cm i förlängningsbart fotstöd och 5 cm höjd-justerbar sufflett. 

Tygerna som till Bugaboo Fox 5 i ett mjukare material och är betydligt lenare mot ditt barns hud. Bugaboo Fox 5 köper du som barnvagn eller paket såsom barnvagnspaket, eller i form av reservdelar för att fräscha upp din befintliga Fox.
Tidigare modeller hette Bugaboo Fox, Bugaboo Fox 2 och Bugaboo Fox 3

För jämförelse mellan Bugaboo Fox 5 och Bugaboo Fox 3 kan ni läsa mer om detta här!