FRI FRAKT ÖVER 499 :-
SNABB LEVERANS
FÖRLOSSNINGSGARANTI
PRISGARANTI
STORT SORTIMENT
JUST NU 15% PÅ ÅKPÅSAR

Med Cybex Priam blir även barnvagnslivet så flexibelt som det bara går. Det här är en barnvagn som är framtagen med just flexibilitet i åtanke, för att den ska kunna forma sig efter livets alla delar. Till Cybex Priam kommer en mängd olika tillbehör som gör det möjligt att snabbt och smidigt anpassa vagnen efter vad som kommer ske under dagen. Är det dags för en promenad i skogen? På med terränghjulen, som du på ett kick fäster på vagnen. Ska du förflytta dig snabbt i stan på jämn asfalt? Byt till de lätta light-hjulen, som gör vagnen så lätt som aldrig förr.

EN BARNVAGN FÖR MODERNA FAMILJER - CYBEX PRIAM

Men det är inte bara hjulen som gör Cybex Priam till en multifunktionell vagn. Ska man satsa på flexibilitet, så gäller det att vagnen är anpassad efter barnets alla utvecklingsfaser, och det är verkligen fallet med Cybex Priam. Denna är utformad för att passa för både liggdel, sittdel och babyskydd, vilket gör att den kan användas under flera år, och du behöver inte köpa ny vagn. Alla funktioner och finesser på Cybex Priam är av premiumkvalitet, och det är inte för inte som denna barnvagn vunnit i åtskilliga tester världen över.

NÅGRA PAKETERADE CYBEX PRIAM

Att välja barnvagn är inte alltid lätt. När man hittat rätt modell som passar era behov kommer ni till hur vagnen ska se ut. Med Cybex Priam kan man anpassa olika färger på olika delar och göra barnvagnen precis så personlig som ni önskar. Med Cybex Priam finns något för olika smaker, allt från neutrala färger till mer utmärkande kollektioner och även en del sportiga. 

KOMBINERA OCH ANPASSA CYBEX PRIAM EFTER DIN SMAK

OLIKA ALTERNATIV PÅ PRIAM CHASSI

PRIAM LUX LIGGDEL
Den nya Lux liggdelen är ombonad och mysig. Liggdelen fästes direkt på Priam chassit utan adapter. Den är stor och rymlig och har generösa mått samt goda ventilationsmöjligheter för maximal komfort.

PRIAM LITE COT
Alternativet till Lux liggdel heter Lite Cot och kan användas upp till cirka 4 år. Använd den upp till 9 kg (ca 6 månader) som liggdel för nyfödda och sedan som en effektiv windstopper.
Fäll ryggstödet i Priam sittdelen och placera sedan Lite Cot i sittvagnen så går den att använda direkt för nyfödda.

4-i-1 RESESYSTEM

PRIAM:s nya 4-i-1-resesystem gör det till en flexibel och bekväm resekamrat.
Med det justerbara chassit kan man använda olika tillbehör som ger rätt lösning för alla utmaningar i ett mobilt liv.
Utöver de nya babyskydden LUX Carry Cot och LITE Cot omfattar dessa även de prisbelönta CYBEX-bilbarnstolarna. För äldre barn kan PRIAM användas som en sofistikerad sittvagn, med en sittdel som kan justeras så att den är vänd framåt eller bakåt.