FRI FRAKT ÖVER 499 :-
SNABB LEVERANS
FÖRLOSSNINGSGARANTI
PRISGARANTI
STORT SORTIMENT
➤ FLASHDEAL! 10% RABATT MED KOD:DEAL10

Nya Emmaljunga Sento: Endast i vår butik Är du ägare av en Emmaljunga barnvagn? Då kan du vara stolt över att du har en vagn som är tillverkad i Sverige med största hänsyn till miljön. Med modellåret 2024 har Emmaljunga ändrat sitt distributionssätt och säljer sina vagnar endast i fysiska butiker. Välkommen till vår butik för att uppleva den helt nya SENTO-serien

I vår butik kan du uppleva den helt nya SENTO-serien från Emmaljunga. SENTO är en modern och bekväm barnvagn som är perfekt för alla typer av familjer. Den är tillverkad i Sverige med högsta kvalitetskrav och är utformad för att vara både hållbar och säker. Läs mer om den nya SENTO-serien på vår hemsida eller kom in till vår butik för att se den i verkligheten. Vi hjälper dig gärna att hitta den perfekta vagnen för dig och ditt barn.

Emmaljunga – tillbehör till din barnvagn

Hos Pyret & Snäckan finns ett stort sortiment av tillbehör till din Emmaljunga barnvagn. För riktigt små bebisar är det viktigt med en bra liggdel, då de ju faktiskt sover större delen av dagen. Med en NXT liggdel från Emmaljunga kan du vara säker på att ditt barn får de bästa förutsättningarna för en bra sömn. Ett annat praktiskt tillbehör från Emmaljunga är även mugghållaren - ett fantastiskt tillbehör när du är ute och går med barnvagnen, oavsett vad du har för dryck i muggen eller om muggen tillhör dig eller ditt barn. Den gör även att du kan ha båda händerna på handtaget samtidigt som du har drycken nära till hands. När du är ute på promenader kan även en Emmaljunga skötväska vara ett bra tillbehör. En skötväska är verkligen ett praktiskt tillbehör och ett måste för alla föräldrar i rörelse. Den gör att du kan ha med dig allt du och din bebis behöver på alla era äventyr tillsammans! Se vårt stora sortiment av tillbehör från Emmaljunga.

Anpassa din Emmaljunga barnvagn med rätt tillbehör efter årstid

En Emmaljunga barnvagn är tillverkad med stor hänsyn till vårt nordiska klimat och så är även tillbehören från Emmaljunga. Här hittar du alla tillbehör du behöver för att rulla din Emmaljunga barnvagn året runt med alla dess utmaningar. I vårt stora sortiment av Emmaljunga tillbehör kan du hitta åkpåsar, ståbrädor, sittdynor, suffletter, åkbräda, regnskydd och mycket mer. Låt ditt barn sitta bekvämt på vintern och ha det varmt och mysigt med en Emmaljunga åkpåse. I vårt sortiment finns även parasoll som är ett viktigt tillbehör då ett barns hud är extra känsligt för UV-strålning. Ett annat praktiskt tillbehör är även Emmaljunga regnskydd som håller ditt barn torrt när regnet kommer. Regnskydden ar även strategiskt placerade reflexband som gör att ni syns bra i mörker.