FRI FRAKT ÖVER 499 :-
SNABB LEVERANS
FÖRLOSSNINGSGARANTI
PRISGARANTI
STORT SORTIMENT
KAMPANJ PÅ POPULÄRA MATSTOLAR FRÅN STOKKE!

Ergobaby

Ergobaby - ergonomiska babyprodukter av toppkvalitet

Med Ergobaby bärselar bär du ditt barn tryggt och säkert. Den ergonomiskt designade bärselen minimerar slitage på både din och ditt barns kropp, och det är underbart att kunna hålla barnet nära men ändå ha händerna fria vid t.ex. matlagning eller annan aktivitet. 


Ergobaby tillbehör

Ergobaby bärsele finns i massor av modeller och färger och du kan använda den för att bära ditt barn på fyra olika sätt utifrån dagsbehovet. Midjebältet och sittbredden kan justeras och du kan förändra bärpositionen utifrån barnets längd och tyngd.

ErgoBaby är vida berömda för sina bärselar och deras tillbehörsprodukter håller samma höga standard. I utbudet finns exempelvis ett praktiskt spädbarnsinlägg i bomullspoplin, som kan placeras inuti bärselen så att du kan bära den lille direkt från nyfödd ålder. En annan praktisk produkt som erbjuds från ErgoBaby är den specialdesignade amningskudden ErgoBaby Natural Curve, som genom sin skålform underlättar amningssituationen maximalt för såväl mamman som barnet. ErgoBaby Natural Curve skapar bättre hållning, ökar komforten och bidrar dessutom till en problemfri andning. Det praktiska plyschöverdraget kan enkelt tas bort och tvättas i maskin vid behov.