FRI FRAKT ÖVER 499 :-
SNABB LEVERANS
FÖRLOSSNINGSGARANTI
PRISGARANTI
STORT SORTIMENT
♡ Home sweet home - kampanj upp till 30% rabatt

Medela

Amningsprodukter från Medela

 

År 1961 grundade Olle Larsson varumärket Medela. Huvudkontoret ligger i Schweiz och är en global aktör inom amningsprodukter och medicinsk vakuumteknik, tack vare kontinuerlig forskning, innovationer och utvärderingar av kundernas behov. 
Bröstmjölken är proppad med proteiner, mineraler, vitaminer och fett i exakta proportioner din bebis behöver. Bröstmjölken hjälper till för att utveckla ditt barns organ och hjärna. Den har tusentals skyddade ämnen, tillväxtfaktorer och celler som skyddar för infektioner och stärker bebisens immunförsvar.  


Bröstmjölken är grunden inför barnets framtida hälsa samt positivt för mammas hälsa.  

Medelas sortiment är brett och täcker på stora delar av potentiella behov hos ammande mammor. Det ger chansen för mammor att kunna pumpa ur mjölk för att kunna vara ifrån bebisen några timmar. Harmony är den högpresterande manuella pumpen som ger dig möjlighet att gå på egen fot. Vid tillfällig/daglig pumpning har Medela i sitt sortiment en elektrisk enkelpump Swing Flex samt vid pumpning flera gånger dagligen finns Swing Maxi Flex.  


Bröstpumparna är försedd med 2-Phase Expression-tekniken som efterliknar bebisens naturliga sugmönster, vilket ger möjligheten för mammor att pumpa ur mer bröstmjölk under kortare tid.  Madelas sortiment erbjuder även tillbehör som underlättar amning och pumpning av bröstmjölk. Madela har även produkter som hjälper till med uppsamling, hantering och förvaring av bröstmjölk.