FRI FRAKT ÖVER 499 :-
SNABB LEVERANS
FÖRLOSSNINGSGARANTI
PRISGARANTI
STORT SORTIMENT
♡ Home sweet home - kampanj upp till 30% rabatt

Owlet

Owlet babymonitor med kamera

Owlet är en prisbelönad babymonitor med en smart sock, HD-kamera och app. Med denna kan du övervaka ditt barns syrenivå och puls vilket ger dig de viktigaste tecknen på ditt barns hälsa medan de sover.

I appen får du en uppmaning med notifikationer och meddelanden om ditt barn behöver dig. Via kameran kan du liveströmma och följa ditt barns värden, oavsett om det är mörkt i rummet eller inte, följa temperaturen i rummet och fånga upp ljud och rörselsemeddelanden. Det fungerar även att kommunicera via kameran.
 

Nya generationens smarta andningslarm

Owlet Smart Sock meddelar dig om någonting inte står rätt till. Vid avvikande värden såsom på ditt barns syrenivåer eller puls och ditt barn lämnar säkerhetszonen som finns förinställd i appen så kommer du att få en uppmaning om att ditt barn behöver dig. Owlet bidrar till att förälder kan känna sig tryggare och få större frihet i sin vardag hemma när Owlet finns på plats för att ta hand om ditt barn i realtid.

Owlet Smart sock och kamera kan användas separat från varandra. Till sockan följer en bas. och laddenhet med som du placerar i samma rum som ditt barn befinner sig i med sockan på. Basenheten och smartsockan fungerar ihop även om ditt wi-fi skulle få problem och basenenheten är den primära notifikationsenheten, om ditt barn skulle behöva dig så larmar denna enhet också - oberoende om ditt internet eller telefon har bekymmer.

 

Liveströmma med HD-kamera

Owlets kamera installeras med ditt Wifi hemma och kan strömma smart HD-video. Kameran är i HD 1080p video med mörkerseende och tvåvägsljud till din smartphone. Kommunikationen och videon är säker, krypterad och kopplas upp till ditt hemma wi-fi. Med denna smarta lösning missar du ingenting - även om du använder din telefon under tiden. Kameran skickar ut ljud och rörelsemeddelanden och du kan lyssna på bakgrundsljud som lyder i rummet. Kameran kan streama till upp till 4 enheter samtidigt vilket betyder att båda förälder kan kika på liveströmmen samtidigt i sina mobila enheter. 

Bilden har en 130 graders vidvinkelvy och en zoom upp till 4X som du kan följa i gratisapplikationen som du laddar ner till din smarta telefon. Väggmontering ingår tillsammans med en strömkabel så att kameran alltid finns tillgänglig. Kombinera kameran med Smart sock, eller köp paketet Owlet Monitor Duo för att ta del av den fulla funktionaliteten som Owlets smarta monitor för bebisar erbjuder.