FRI FRAKT
SNABB LEVERANS
FÖRLOSSNINGSGARANTI
PRISGARANTI
STORT SORTIMENT
Sista chansen! FRI FRAKT BARA IDAG

Silver Cross

Silver Cross - designade barnvagnar

 

Silver Cross är ett märke som passar den som vill att barnvagnen ska vara klassiskt vacker men på samma gång motsvara alla de praktiska behov man har som småbarnsförälder. Med sin stilrena design och extra breda modeller är Silver Cross ett unikt märke som står för komfort och stil på en magnifik nivå.

Hos Silver Cross barnvagnar finns alla moderna funktioner i en perfekt mix med den klassiska design vi hänförs av då vi ser bilder på kungliga babypromenader från förr.

 

100 års erfarenhet talar för sig själv

I över 100 år har Silver Cross tillverkat barnvagnar, anpassade för både stadspromenader och terrängkörning. Eleganta, svartvita old time-modeller med svängda handtag eller en modernare lyxmodeller i svart med quiltade partier eller strikt och stilrent i djupt plommonlila nyanser. 

Oavsett vilken modell du väljer från Silver Cross kan du vara säker på att den vagn du köper är utformad och baserad på lång erfarenhet och gedigen kunskap.

Silver Cross erbjuder såväl tuffa duovagnar som moderna paraplysulkys i rött, grönt eller svart, och kombinationsmodeller av högsta kvalitet. Givetvis finns även ett stort utbud av matchande tillbehör.