FRI FRAKT
SNABB LEVERANS
FÖRLOSSNINGSGARANTI
PRISGARANTI
STORT SORTIMENT
Sista chansen! FRI FRAKT BARA IDAG

Stokke

Stokke – flexibilitet när den är som bäst

Stokke har funnits sedan 1932 med sin grund i Norge och är kända över hela världen för sina smarta och förstaklassiga produkter i en genomtänkt skandinavisk design. Stokke har många års erfarenhet av att skapa kvalitetssäkra barnvagnar, barnstolar, barnsängar, babysitters och andra möbler. Premiumprodukterna har en smart design och lång hållbarhet som kan kan användas av många av de generationerna.   

Produkterna är skapade med ditt barns bästa i åtanke. Produkterna han ett genomgående syfte vilket är att stimulera barnets utveckling och stärka relationen mellan barn och förälder. Produkterna tillverkas med ett stort fokus på funktionalitet för komfort och enkel användning. Det ska vara smidigt att använda Stokke med också under en väldigt lång tid.

 

Förstaklassiga produkter

Stokkes mest kända produkt av högsta kvalitet är en barnstol. Stokkes populära barnmatstolar finns i olika modeller där Tripp Trapp är den första, perfekta matstolen som funnits sedan 1972. Stolen revolutionerade hela kategorin inom barnstolar för yngre barn då den kan justeras att passa från nyfödd med tillbehör till vuxen. Genomgående för Stokkes tillverkning är en användarvänlig design med en exceptionell ergonomi och maximal komfort, produkterna utvecklas även med ett fokus på lång användning då de kan justeras i takt med att barnet växer - de växer med ditt barn.

 

Säkra & hållbara produkter med lång garanti

Stokke kompromissar aldrig när det gäller det bästa för ditt barn, säkerhet, hållarbarhet och barnets utveckling är Stokkes löfte till dig. Med ett ständigt utmanande av konventionellt tänkande strävar man efter att ta fram smarta barnstolar, eleganta barnmöbler och barnvagnar som uppfyllerditt behov och passar samtidigt in i ditt hem och livsstil. Vid registrering av din produkt på Stokkes hemsida säkerställer du också en förlängd garantitid. 
 

Stokke barnvagnar

Stokke kompromissar aldrig när det gäller det bästa för ditt barn, säklerhet, hållarbarhet och barnets utveckling är Stokkes löfte till dig. Med ett ständigt utmanande av konventionellt tänkande strävar man efter att ta fram smarta barnstolar, eleganta barnmöbler och barnvagnar som uppfyllerditt behov och passar samtidigt in i ditt hem och livsstil. Vid registrering av din produkt på Stokkes hemsida säkerställer du också en förlängd garantitid. 
Stokke tillverkar även barnvagnar av högsta kvalitet. Något du alltid hittar i Stokkes barnvagnar, oavsett vilken modell du väljer, är ergonomi. Företaget fokuserar stenhårt på att skapa vagnar som är så bekväma för barnet som möjligt. Sitsarna är lätt skålformade och har justerbara fotstöd. Även för dig som förälder är vagnarna både bekväma och enkla att dra samtidigt som du kan justera handtaget i önskad höjd.

Något som Stokke alltid använder som inspiration till sina barnvagnar är kontakten mellan barn och förälder. För att du som förälder ska komma nära ditt barn och för att ni ska knyta an hittar du en högre sits på nästan alla barnvagnar från Stokke. Det är mysigt att få se sitt barn ordentligt samtidigt som det finns fördelar med en högre sits – du slipper böja dig när du ska ta upp ditt barn. Barnvagnar från Stokke har många användbara funktioner och smarta finesser som förenklar vardagen för dig som förälder. Dessutom är vagnarna utvecklade i en ren och snygg design och kommer i många olika färger. Med rejäla och helt svängbara hjul kan du lätt köra vagnen både på plant och ojämnt underlag. En bra stötdämpning i sitsen samt en mjuk madrass i liggdelen gör att barnet får en behaglig åktur.