FRI FRAKT ÖVER 499 :-
SNABB LEVERANS
FÖRLOSSNINGSGARANTI
PRISGARANTI
STORT SORTIMENT
BRITAXKAMPANJ! - Erbjudande på utvalt sortiment fr. 2995:-

Zazu

Mysiga nattlampor från ZAZU

ZAZU är ett holländskt varumärke som grundades år 2013 av Nynke Bakker och Sven van der Veen. Båda är föräldrar till 3 barn och gick samman för att skapa ett varumärke för barnprodukter. 
För nuvarande säljs ZAZU i över 45 länder och arbetar från två kontor, ett i Nederländerna där alla produkter är designade och i ett kontor i Hongkong, nära produktionen.  
 
Att skaffa barn är väldigt speciellt och det är underbart att se ens barn utvecklas men det kan vara jobbigt när dygnsrytmen är i obalans.  
Produkterna är pedagogiska, roliga och som ger barnet självförtroende. De söta gosedjuren har olika funktioner och syftet är att de ska trösta och lugna ditt nyfödda barn, bland annat genom att härma en förälders hjärtslag. Skaka gosedjuret och det börjar genast spela den senast valda låten. Om ditt barn börjar gråta så aktiveras gosedjuret av barnets rörelse och ljud.  
 
ZAZU har sömntränare, nattlampor med specialfunktioner och gosedjur med hjärtljud bland annat i deras sortiment. Det gemensamma med deras produkter är sömn och att barnen samtidigt ska få lära, förstå och kunna använda produkterna själva. ZAZUs produkter riktar sig från nyfödd till lite äldre barn som lärt sig läsa.