FRI FRAKT ÖVER 499 :-
SNABB LEVERANS
FÖRLOSSNINGSGARANTI
PRISGARANTI
STORT SORTIMENT
♡ Home sweet home - kampanj upp till 30% rabatt
Cybex åkpåse Snøgga Autumn Gold
Cybex åkpåse Snøgga Autumn GoldCybex åkpåse Snøgga Autumn Gold
Cybex

Cybex åkpåse Snøgga Autumn Gold

Pris 849 SEK (999 SEK)
PRISGARANTI
FRI FRAKT ÖVER 499:-
FÖRLOSSNINGSGARANTI
SNABB LEVERANS
Cybex Snøgga åkpåse är en mysig och kompakt höst- och våråkpåse, en enklare variant än de vanlig åkpåsarna. Denna lätta åkpåse kan enkelt sättas i sittdelen eller läggas i liggdelen på din barnvagn och är redo att tas fram när kylan börjar visa sig. Det mjuka Thinsulate™-fodret andas och fungerar bättre än dun, den står emot ånga och håller ert barn varmt även när det är blött utomhus. Åkpåsen Snøgga har ett TOG 4*-isoleringsvärde vilket innebär att den håller barnet varmt vid temperaturer från 10 ˚C till -10 ˚C – den gör det mysigt och varmt för ditt barn under alla årstider
 
  • - Lätt, tunn och enkelt att packa ihop med den medföljande påsen. Kan tryckas ihop till ett kompakt paket och är lätt att bära med även när den inte används.
  • - Thinsulate™-foder som andas: Varmt som dun men med bättre prestationsförmåga när det är vått. Thinsulate™-fodret är fuktresistent och andas så att fukten kan avdunsta.
  • - Högt TOG*-värde för att hålla barnet varmt vid temperaturer ända ner till -10˚C: Åkpåsen Snøgga gör att ditt barn kan njuta av frisk luft under alla årstider – den är rankad till TOG 4*, vilket gör att den håller barnet varmt vid temperaturer från 10˚C till -10°C. 
  • - Passar 99% av alla barnvagnar i världen. 
MÅTT:
  • - L 900 mm / B 500 mm / H 20 mm
  • - Vikt: 0,4 kg 
 
*Mätenhet för den termiska resistensen hos textilier. 

TEKNISK INFORMATION

Märke Cybex
Färg Röd
Volym 6