FRI FRAKT ÖVER 499:-
PRISGARANTI
FÖRLOSSNINGSGARANTI
SNABB LEVERANS
BUTIK I STAFFANSTORP
♡ BUGABOO SUMMER SALE - 10-20% rabatt på utvalt
Cybex åkpåse Snøgga Classic Beige
Cybex

Cybex åkpåse Snøgga Classic Beige

Pris 1 149 SEK
PRISGARANTI
FRI FRAKT ÖVER 499:-
FÖRLOSSNINGSGARANTI
SNABB LEVERANS
Cybex Snøgga åkpåse är en mysig och kompakt höst- och våråkpåse, en enklare variant än de vanlig åkpåsarna. Denna lätta åkpåse kan enkelt sättas i sittdelen eller läggas i liggdelen på din barnvagn och är redo att tas fram när kylan börjar visa sig. Det mjuka Thinsulate™-fodret andas och fungerar bättre än dun, den står emot ånga och håller ert barn varmt även när det är blött utomhus. Åkpåsen Snøgga har ett TOG 4*-isoleringsvärde vilket innebär att den håller barnet varmt vid temperaturer från 10 ˚C till -10 ˚C – den gör det mysigt och varmt för ditt barn under alla årstider
 
  • - Lätt, tunn och enkelt att packa ihop med den medföljande påsen. Kan tryckas ihop till ett kompakt paket och är lätt att bära med även när den inte används.
  • - Thinsulate™-foder som andas: Varmt som dun men med bättre prestationsförmåga när det är vått. Thinsulate™-fodret är fuktresistent och andas så att fukten kan avdunsta.
  • - Högt TOG*-värde för att hålla barnet varmt vid temperaturer ända ner till -10˚C: Åkpåsen Snøgga gör att ditt barn kan njuta av frisk luft under alla årstider – den är rankad till TOG 4*, vilket gör att den håller barnet varmt vid temperaturer från 10˚C till -10°C. 
  • - Passar 99% av alla barnvagnar i världen. 
MÅTT:
  • - L 900 mm / B 500 mm / H 20 mm
  • - Vikt: 0,4 kg 
 
*Mätenhet för den termiska resistensen hos textilier. 
Läs recensioner ()

TEKNISK INFORMATION

Märke Cybex
Färg Beige/Sand
Tillverkarens Varunummer 522000547