FRI FRAKT
SNABB LEVERANS
FÖRLOSSNINGSGARANTI
PRISGARANTI
STORT SORTIMENT
HELG DEAL! FRI FRAKT 8-10 DEC
NUK startkit Neutral
NUK startkit Neutral
NUK

NUK startkit Neutral

Pris 399 SEK
PRISGARANTI
FRI FRAKT ÖVER 499:-
FÖRLOSSNINGSGARANTI
SNABB LEVERANS

NUK First Choice+ Perfekt Start Set innehåller 4 st nappflaskor, extra dinappar i stl M, ett spillfritt lock till flaskorna, en My First NUK-napp och en flaskborste med praktik 2i1-funktion. Ett perfekt startset för barn 0-6 månader och en uppskattad present till blivande föräldrar.

First Choice+ Temperature Control Bottle är en nappflaska med temperaturindikator. När indikatorn är blå har maten rätt temperatur, om den blir vit är maten för varm. Flaskan har en extra vid öppning vilket gör den lätt att rengöra. Anti-koliksystem förebygger att barnet sväljer luft när de äter.
First Choice+ Teat är dinappar i extra mjuk silikon, naturligt formade efter barnets mun och påminner om mammas bröstvårta vid amning. 
NUK Open & Close System – öppna och stäng med bara en vridning. Ett spillsäkert lock som enkelt skruvas fast mellan NUK First Choice-nappflaskan och skruvringen med dinapp.
My First NUK napp är ortodontiskt utformad för att passa det lilla barnets anatomi. Ovansidan av sugdelen lägger sig mjukt mot gommen, och undersidan lämnar plats för tungans naturliga sugrörelser. Eftersom den är smal och platt blir det knappt någon belastning på tänder eller käkar. Tack vare NUK Air System kan luften strömma fritt genom sugdelen vilket gör att nappen behåller sin form när barnet suger. Nappen kan snabbt och enkelt steriliseras i mikrovågsugn genom att använda den medföljande förvaringsasken.
Bottle Brush 2in1 är en flaskborste som är speciellt utvecklad för nappflaskor och dinappar. Den har ett ergonomiskt handtag och flexibla strån som ger en effektiv och enkel rengöring. Dessutom har den en extra liten borste i handtaget, perfekt för rengöring av dinapparna.

Setet innehåller:
2 st First Choice+ Temperature Control Bottle 150 ml (dinapp stl S, 0-6 mån)
2 st First Choice+ Temperature Control Bottle 300 ml (dinapp i stl M, 6-18 mån)
2 st First Choice+ Teat i silikon, stl M, 0-6 mån
1 st Open & Close spillsäkert skruvlock till flaskorna
1 st My First NUK-napp med sugdel i silikon, stl 0-6 mån, inkl. förvaringsask
1 st lflaskborste 2in1

TEKNISK INFORMATION

Märke NUK
Färg Vit