FRI FRAKT ÖVER 499 :-
SNABB LEVERANS
FÖRLOSSNINGSGARANTI
PRISGARANTI
STORT SORTIMENT
➤ FLASHDEAL! 10% RABATT MED KOD:DEAL10
12

Barnvagnspaket och startpaket med allt du behöver

Vi på Pyret och Snäckan hjälper dig som småbarnsförälder eller förstagångsförälder med färdiga paket vilket underlättar för dina val. Vare sig det gäller passande babyskydd till din barnvagn eller isofix bilbas till din bilstol så har vi här samlat ett urval från våra välkända varumärken. Vi har olika typer av paket och erbjuder även billiga barnvagnspaket som även passar till två barn. Utvalda paket finns med syskonvagnar eller tvillingvagnar.

När du ska köpa en barnvagn eller bilbarnstol kan det vara överväldigande att navigera bland alla olika modeller och tillbehör. Men med ett startpaket för barnvagnar och bilbarnstolar kan du få allt du behöver för att komma igång med din nya föräldraroll, utvalt från oss där vi säkerställer att alla delar är kompatibla med varandra.

Ett typiskt startpaket för barnvagnar innehåller vanligtvis själva vagnen, en liggdel för nyfödd, en sittdel för större barn samt en adapter för att fästa en bilbarnstol på vagnen. Till vissa vagnar ingår också ett regnskydd till vagnen. Att köpa ett startpaket för barnvagnar och bilbarnstolar kan vara ett smart val för föräldrar som vill ha en komplett lösning från första beställning. Dessutom kan det vara fina paketpriser med att köpa ett paket istället för att köpa alla produkter separat.

Kikar du på färdiga paket för bilbarnstolar kan ett startpaket innehålla en bilbarnstol för spädbarn/nyfödd (babyskydd), en bakåtvänd bilbarnstol för småbarn, och i vissa fall även framåtvänd bilbarnstol/bältesstol för äldre barn och en bältesstol för när ditt barn blir äldre.

Detta ger dig kompletta paket med bilbarnstolar för att säkert transportera ditt barn i bilen från spädbarnsåldern och upp till när de inte behöver bilbarnstol längre.