FRI FRAKT ÖVER 499 :-
SNABB LEVERANS
FÖRLOSSNINGSGARANTI
PRISGARANTI
STORT SORTIMENT
➤ FLASHDEAL! 10% RABATT MED KOD:DEAL10
Troll Bedside Crib Oslo Sand
Troll Bedside Crib Oslo SandTroll Bedside Crib Oslo SandTroll Bedside Crib Oslo Sand
Troll

Troll Bedside Crib Oslo Sand

Pris 3 399 SEK
PRISGARANTI
FRI FRAKT ÖVER 499:-
FÖRLOSSNINGSGARANTI
SNABB LEVERANS

Sov så bra som du bara kan med denna bedside crib från Troll. Bedside Oslo är en sidosäng som är en smart förstasäng till din bebis. Med sidosängen kan du ha din bebis nära dig under natten vilket blir en bra fördel när det blir dags för matdags eller byte av blöja. Med bedside ger detta dig en ökad trygghet att samsova med din bebis utan att dela säng eller sovyta.
Oslo är tillverkad av skandinavisk björk och målad med vattenbaserad färg i en varm beige/sandkulör. Ena långsidan på sängen har en drop-side funktion som gör att den kan fällas till hälften vilket görs med tvåhandsfattning, av säkerhetsskäl.

Oslo fungerar också utmärkt för dig som har ont om plats och har behov av en mindre men flexibel minisäng. Sängen har hjul vilket gör att du kan rulla sängen till den plats som gör sig bäst för dig.

Madrass och spjälskydd ingår ej. 

Mått:
- Längd: 95,5 cm
- Bredd: 46 cm
- Höjd: 75-89 cm (+6 cm med hjul)
- Mått till madrass: L89xB40 cm. Max 5 cm tjock.
- Madrasshöjder: Kan fästas vid vuxensäng med höjd från 59 cm - 74 cm (utan hjul) + 6 cm med hjul. Väljer mellan tio olika lägen.
- Material: Skandinavisk björk
- Ytbehandling Vattenbaserad miljövänlig svensktillverkad lack
 
Säkerhetsinformation:
Enligt nya säkerhetsföreskrifter får sängen endast användas som sidosäng intill vuxensäng då dessa är fästa i varandra med fästsystemet som medföljer. Notera också att den fällbara sidan (dropside) i nedfällt läge inte får vara högre än vuxensängens madrass. 

Tänk på att aldrig lämna din bebis utan uppsikt när långsidan är nedfälld/öppen. Även när du sover bredvid ska långsidan vara uppe/stängd. 

Se också till att byta säng så fort ditt barn kan börja röra på sig och dra sig upp. När barnet kan sitta, stå på knä eller resa sig får inte sängen användas längre. 

Får ej användas som sidosäng utan medföljande säkerhetsband. Dessa monteras mellan vuxensäng och babysäng enligt beskrivning. Obs! Passar endast vuxensäng med ram. 

För samtliga sängar på hjul kan det trots att hjulen är i låst läge vara så halt på golvet att sängen glider iväg. Du bör därför använda en matta under hjulen för högsta säkerhet.

Det finns en markering utmed ena kortsidan som visar tillåten maxhöjd för madrass. Av säkerhetsskäl är det viktigt att madrassen inte är högre än denna markering.

TEKNISK INFORMATION

Märke Troll
Färg Beige/Sand