FRI FRAKT ÖVER 499 :-
SNABB LEVERANS
FÖRLOSSNINGSGARANTI
PRISGARANTI
STORT SORTIMENT
KAMPANJ PÅ POPULÄRA MATSTOLAR FRÅN STOKKE!
AeroSleep Ecolution Premium 2-i-1 madrasspaket 60x120
AeroSleep Ecolution Premium 2-i-1 madrasspaket 60x120AeroSleep Ecolution Premium 2-i-1 madrasspaket 60x120AeroSleep Ecolution Premium 2-i-1 madrasspaket 60x120AeroSleep Ecolution Premium 2-i-1 madrasspaket 60x120
AeroSleep

AeroSleep Ecolution Premium 2-i-1 madrasspaket 60x120

AeroSleep Ecolution Premium två-i-ett paket är ett madrasspaket med madrass och ett 3D-madrasskydd. Premiumpaketet är det högkvalitativa valet från Aerosleep där du enkelt kan anpassa madrassen till ett lutande eller ett horisontellt liggläge. 

Med AeroSleeps innovativa och överlägsna 3D-teknik kan ditt barn andas fritt i en säker och hälsosam sovmiljö med perfekt stöd för ryggen. ECOlution är det miljövänliga och hållbara paketet från AeroSleep och är Certipur godkänd, ÖkoTex 100 klass 1 och TÜV Rheinland-certifierad, tillverkad i Europa. 

3D-madrasskyddet består av tre lager som alla har en viktigt roll för att hjälpa ditt barn att sova säkert. 3D-strukturen är det översta lagret och garanterar fri andning och hjälper till att hålla en jämn temperatur under hela natten.
Det mellersta lagret suger upp eventuellt läckage och håller barnet torrt. 
Det nedersta lagret stoppar vätska att rinna ner till madrassen och fungera samtidigt som ett hygienisk stopp mellan skyddet och madrassen, och skyddar mot bakterier och allergener.

AeroSleep madrass:
- Premium madrass med horisontellt eller lutande liggläge (mild lutning på 7°)
- Hållbar madrass av högsta kvalitet med öppen cellstruktur för ökad ventilation och fuktreducering
- Lutande liggläge hjälper till att lindra förkylningar, ont i magen, öroninflammation och reflux med mera. Detta liggläge underlättar också andning och främjar matsmältning.
- Svalt, lyxigt madrassöverdrag i TENCEL®, ett antibakteriellt naturmaterial som motverkar bakterietillväxt och dålig lukt
- Dragkedja följer med till madrassöverdraget, tvättbart i maskin 60° C
- Tillgänglig i flera storlekar, denna artikel är 60x120 cm där madrassen är 12 cm tjock i horisontellt läge.

För bästa luftgenomströmning och maximal utnyttjande av madrasspaketet: komplettera med AeroSleeps egna dra-på lakan (köpes separat). 

TEKNISK INFORMATION

Märke AeroSleep