FRI FRAKT ÖVER 499 :-
SNABB LEVERANS
FÖRLOSSNINGSGARANTI
PRISGARANTI
STORT SORTIMENT
15% PÅ ELVIE ♥︎ - INNOVATIVA PRODUKTER FÖR KVINNOR
Cybex Balios S Lux sittvagn Soho Grey
Cybex Balios S Lux sittvagn Soho GreyCybex Balios S Lux sittvagn Soho GreyCybex Balios S Lux sittvagn Soho GreyCybex Balios S Lux sittvagn Soho Grey
Cybex

Cybex Balios S Lux sittvagn Soho Grey

Cybex Balios S är en uppdatering av föregångaren Balios M. Det är en lättkörd vagn som nu har fått fjädring för behagligare körning. Sittvagnen går att komplettera med liggdel och babyskydd för en prisvärd 3-i-1 lösning.

Under babyns första tid (från nyfödd upp till ca 6 månader), är det rekommenderat att använda en liggdel, som då är en perfekt plats för babyn att sova. Suffletten ger skydd mot sol och vind med UPF50+. Bärhandtaget är placerat längs sufflettens framkant för att enkelt kunna bära med sig barn och liggdel samt att lätt klicka fast den på barnvagnschassit. Madrassen med memory foam ger extra stöd åt barnet och ger rätt position att ligga i. Den stora liggdelen är inte bara rymlig, utan ger också det lilla barnet en bekväm, skyddad och ombonad plats.

Balios S barnvagnschassi kan användas som ett 4-i-1 system. Montera bara den matchande liggdelen Cot S, den vändbara sittdelen, cocoon mjuklift eller ett babyskydd från Cybex.

När Cybex Balios S inte används kan den enkelt fällas med en hand till en fristående position att förvaras i (41 x 60 x 75 cm), även med sitsen mot dig.

Stora all-terrain hjul med mjuk fjädring på alla fyra hjulen ger en bekväm åktur för barn och förälder. Från stadens gatustenar till grusvägen på landet, njut av en bekväm åktur vart du än är.

Med tre lägen för ryggstödet sitter barnet alltid bekvämt. Den smarta enhandsfällningen kan ge ett helt plant liggläge, vilket gör att Balios S passar bra redan från nyfödd med cocoon mjuklift.  

FÖRDELAR MED CYBEX BALIOS S

- Godkänd för barn upp till 22 kg
- Vändbar sittdel
- Teleskop handtag i fyra olika läge
- XXL Förlängningsbar sufflett
- Stor varukorg med 5 kg lastkapacitet
- Ställbart fotstöd
- Högt placerad sittdel
- Svängbara framhjul, som går att fixera
- Skumfyllda och punkteringsfria hjul
- Enhandsfällning av ryggstödet

Cybex Balios S Lux har vunnit utmärkelsen bäst i test i Red Dot Design Award.

TEKNISK INFORMATION

Märke Cybex
Färg Grå
Volym 133